Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ;;; (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

tank1

Θηριώδεις Νταλίκες με Άρματα Μάχης…
Στις 18:00 ακριβώς, στα Κάτω Πατήσια και επί της οδού Ανθυπολοχαγού Σταμάτη Ρεγκούκου , εμφανίστηκαν τρεις θηριώδεις νταλίκες με τρία άρματα μάχης.
Μπορεί να μας πει ο κ.Καμμένος που τα πηγαίνουν τα άρματα; Ας δοθούν κάποιες εξηγήσεις γιατί οι καιροί είναι πονηροί. Έτσι, υπουργέ;
tank4
tank3tank2tank1
ΕΠΙΣΗΣ: 
Ολοκλήρωση της περιοδείας του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα στο χώρο ευθύνης της ΑΣΔΕΝ
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας ολοκλήρωσε σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, την περιοδεία του στο χώρο ευθύνης της ΑΣΔΕΝ (Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων) με επίσκεψη σε μονάδες της 98 ΑΔΤΕ (Ανώτατη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) στη Λέσβο.
2
Ο κ. ΥΦΕΘΑ ενημερώθηκε για την αποστολή, τις δυνατότητες και τα προβλήματα και ενημέρωσε με ομιλία του το προσωπικό για τις βασικές κατευθύνσεις της σχεδιαζόμενης Νέας Δομής των Ενόπλων Δυνάμεων. Επισκέφθηκε δε την 98 ΜΕΘ (Μονάδα Εθνοφυλακής) και παρακολούθησε επίδειξη αποτελεσματικότητας και διασύνδεσης των αντιαεροπορικών συστημάτων του νησιού μέσω του Συστήματος Τεχνικού Ελέγχου Πυρός -ΣΤΕΠ “Ηρακλής”.
3
Ο κ. Τόσκας, σε δηλώσεις του προς το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στον ανταποκριτή Στρατή Μπαλάσκα σχετικά με τη Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων, σημείωσε ότι «αυτή θα έχει αποτέλεσμα να καταστήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις περισσότερο αποτελεσματικές σε ό,τι αφορά την αμυντική προσπάθεια, ενώ ταυτόχρονα θα μειωθεί και το κόστος λειτουργίας τους, όπου αυτό είναι δυνατό. Αυτό θα επιτευχθεί με λειτουργικές μεταρρυθμίσεις και συγχωνεύσεις, αλλά κυρίως με την ενίσχυση των δυνάμεων στα νησιά και τη Θράκη μέσω μετακινήσεων από το εσωτερικό της χώρας, όπου δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης στρατιωτικών σχηματισμών».
6
Πάντως, «οι στρατιωτικές δαπάνες που έχουν σχέση με την αποτελεσματικότητα της άμυνας της χώρας, καθώς και οι μισθοί του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων δεν πρόκειται να μειωθούν», συμπλήρωσε.
Σχολιάζοντας τη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση της χώρας με τους εταίρους αλλά και τις πρόσφατες παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη, ο κ. Τόσκας τόνισε πως «η Ελλάδα τείνει χείρα φιλίας προς τη γείτονα χώρα, αλλά αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα την ενίσχυση των αμυντικών ικανοτήτων». Ξεκαθάρισε επίσης πως «απαιτείται τόσο από Δυσμάς όσο και από Ανατολάς σεβασμός στις αρχές της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας που γεννήθηκαν σε αυτόν τον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :