Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΘΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



JUDAISM24
Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της κατοχικής Μπανανίας Ελλαδιστάν (όπως κατήντησαν την άλλοτε ένδοξη πατρίδα μας ο Jeffrey, ο Αντωνάκης και η κουστωδία τους), έκανε σήμερα από την εβραϊκή συναγωγή της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, Ρόναλντ Λόντερ, για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!
Ιδού τι είπε ο «σοφός» της Σιών:
«Σήμερα, αν και υπάρχει ειρήνη, δεν είναι όλα ειρηνικά. Οι Εβραίοι έχουν λόγο για ν’ ανησυχούν. Όχι για τυχόν εξολόθρευσή τους αλλά για τον εξτρεμισμό, τη φανατική ιδεολογία, μία ιδεολογία που έφερε την καταστροφή πριν από 70 χρόνια. Μιλώ για τη Χρυσή Αυγή. Οι εξτρεμιστές δεν έχουν καμιά θέση στην Ελλάδα ή αλλού. Αλλά υπάρχουν. Οι ηγέτες τους χρησιμοποιούν τον χιτλερικό χαιρετισμό. Χρησιμοποιούν τη σβάστικα στις συγκεντρώσεις του κόμματός τους. Μιλούν για αίμα και τιμή. Τιμούν τους ηγέτες της ναζιστικής Γερμανίας. Αμφισβητούν ανοιχτά το Ολοκαύτωμα και αρνούνται την ύπαρξη των θαλάμων αερίων. Διαβάζουν αντισημιτικά κείμενα, ειδικά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα ή αλλού στον κόσμο. Αυτή η ομάδα έχει να κάνει μόνο με το μίσος. Επιτίθενται σε ανθρώπους στους δρόμους μόνο και μόνο επειδή το χρώμα του δέρματός τους είναι διαφορετικό. Απειλούν δημοσιογράφους. Μιλούν όπως οι ναζί. Συμπεριφέρονται όπως οι ναζί. Είναι ναζί. Υπάρχουν πολλά εξτρεμιστικά κόμματα σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό θα πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το μέλλον που είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, για τα παιδιά μας, τις κοινότητές μας. Η Ελλάδα, όπου αιώνες τώρα υπάρχει δημοκρατία, θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα, θέτοντας εκτός νόμου κάτι, όπως η Χρυσή Αυγή».
Και βέβαια, οι διεθνείς σιωνιστές βρίσκουν εύφορο έδαφος για παρεμβάσεις αυτού του τύπου, στο γεγονός ότι ελέγχουν απόλυτα ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, από τη χαζοχαρούμενη δεξιά του Αντωνάκη μέχρι τις ληστοτρομοκρατικές συμμορίες της άκρας αριστεράς. Ελέγχουν και τη χώρα, με τα τοκογλυφικά δάνεια, τα οποία σήμερα ξεπληρώνει με το αίμα του ο ελληνικός λαός. Αλλά, δεν είναι οι απόλυτοι άρχοντες! Δεν έχουν κατακτήσει τον κόσμο, όπως νομίζουν. Υπάρχουν ακόμα εστίες αντιστάσεως σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, υπάρχει το ταμπούρι της Χρυσής Αυγής, το οποίο –εις πείσμα τους- θα συνεχίσει να υπάρχει και να μάχεται, υπό όποιες συνθήκες –είτε εντός «νόμου» είτε εκτός…- μέχρι τελικής πτώσεως του σιωνιστικού τέρατος! Για την απελευθέρωση της Ελλάδος και του κόσμου ολόκληρου από τα δεσμά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :