Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Μαχαιρώματα από τη Χρυσή Αυγή βλέπουν τα τσιράκια της αριστεράς σε σχολεία


Από την ιστοσελίδα: antepithesi.gr
Πριν λίγες ημέρες αναφέρθηκε σε εμάς, η ιστοσελίδα newsit.gr με τίτλο άρθρου "Χρυσή Αυγή: Φόβος και τρόμος για μαθητές, καθηγητές και γονείς"
Στο συγκεκριμένο άρθρο περιγράφονται από υποτιθέμενους ανώνυμους μαθητές, δασκάλους και καθηγητές περιστατικά σε σχολεία και νηπιαγωγεία από διάφορες περιοχές της Αθήνας στα οποία μέλη της Χρυσής Αυγής όπως μας λέει επιτέθηκαν σε μαθητές που διαφωνούσαν με τις ιδέες τους. Μας αναφέρει χαρακτηριστικά μια μαρτυρία ενός παιδιού που τον μαχαίρωσαν στο λαιμό και του ...



έκοψαν και τη μύτη(;;;) σε σχολείο. Διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο μου γεννάται η απορία πως και τόσες επιθέσεις και μαχαιρώματα όπως μας λέει ο ευφάνταστος αρθρογράφος-μυθιστοριογράφος δεν έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία, πως και δεν έχουν γίνει πρώτο θέμα στα κανάλια αφού για τη Χρυσή Αυγή προβάλουν και την παραμικρή μπαρούφα για να της ρίξουν λάσπη. Πώς και δεν πέθανε κανένας από τα ‘’θύματα’’ των επιθέσεων μετά από τα μαχαιρώματα στο λαιμό…; Είναι πολύ εύκολο να βγαίνει ο καθένας να γράφει για σφαγές και τόσα αίματα και επιθέσεις αλλά φυσικά χωρίς την παραμικρή απόδειξη για όλα όσα γράφει και σίγουρα προκαλεί γέλιο γράφοντας όλα αυτά για σχολεία στο κέντρο της Αθήνας όπου για να βρεις Έλληνα μαθητή πρέπει να ψάχνεις ώρα. Ξεχνάνε φυσικά πως για να μπορέσει να εκφράσει άποψη υπέρ της Χρυσής Αυγής Έλληνας μαθητής πρέπει να έχει μαύρη ζώνη σε πολεμικές τέχνες με τόσους ξένους γύρω του, με τους συλλόγους γονέων να αποφασίζουν αποβολές μαθητών σε περίπτωση που διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση και με τους αριστερούς να προπαγανδίζουν καθημερινά εντός και εκτός του σχολείου. Δεν τους αρέσει και τους χαλάει πολύ όμως που η Χρυσή Αυγή είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα μαθητήσε αυτά που βιώνει σε αυτό το μπάχαλο που ονομάζουνε εκπαιδευτικό σύστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :