Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Να παραιτηθούν τώρα όλοι και να οδηγηθούν οι κλέφτες φυλακή


Εθνικός διασυρμός στα όρια της εθνικής προδοσίας. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσεων, ενώ δήλωνε ότι κάτι τέτοιο Θα ήταν καταστροφικό (6/3/2013) και τόνιζε σε άλλη δήλωση πως είναι «ανόητη» ιδέα το «κούρεμα» των καταθέσεων(1/3/2013)


Τι να περιμένει κανείς όμως, από άτομο το οποίο είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε gay όργια και μάλιστα με ανήλικους-συμμετείχε και 15χρονος.

Πως είναι δυνατόν να διορίζεται υπουργός αυτός,  που έχει διαπομπευθεί από την τουρκική αστυνομία και την τουρκική ΜΙΤ –οι οποίες είναι πολύ πιθανό να έχουν στην κατοχή τους ακόμη και video από το σεξουαλικό όργιο – να πηγαίνει σε συνεδριάσεις για να υπογράψει για το οικονομικό μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού.

Με τι πρόσωπο να διαπραγματευθεί ο Σαρρής με τους Ευρωπαίους ομολόγους; Διαθέτει αυτός ο άνθρωπος την προσωπικότητα να αγωνισθεί για την διάσωση της κυπριακής Οικονομίας και να περιμένουμε ένα καλύτερο αύριο;

Το να έχουμε ένα τέτοιο υπουργό που συμμετείχε σε όργια με τουρκο«κύπριους» στα Κατεχόμενα, ενώ σαν πολιτικός αξιωματούχος σεβόμενος τις θυσίες και τους αγώνες των ηρώων σου δεν θα έπρεπε καν να μεταβαίνει στα κατεχόμενα, να σε έχει διαπομπεύσει η τουρκική αστυνομία και να σε «κρατάνε» οι μυστικές υπηρεσίες των συνομιλητών σου, εξαιτίας ενός τέτοιου σκανδάλου, ξεπερνάει κάθε λογική.

Το σκάνδαλο του Σαρρή συναγωνίζονται αυτό του άσχετου περί τα οικονομικά Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μας έβαλε στο Μνημόνιο και εμφανίζεται να κατάπιε κοτζάμ λίστα Λαγκάρντ για να προφυλάξει τις εξαδέλφες του.

Η Ιστορία γράφετε καθημερινά με τις υπογραφές προδοτικών συμφωνιών, ενώ στο παρασκήνιο επιβάλλεται η εξαθλίωση του λαού μας και της επιβολής του Μνημονίου, προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων φερέφωνων τους, με τα προσωπικά πάθη και σκάνδαλα των πρωταγωνιστών της βίαιης φτωχοποίησης να έχουν καθοριστικό ρόλο.

Όλοι οι υπεύθυνοι πρέπει να παραιτηθούν για τις συγκεκριμένες  πράξεις τους και να υπάρξει επιτέλους λογιστικός έλεγχος για να οδηγηθούν όλοι όσοι διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα στην φυλακή. Ο λαός δεν πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα και τα λάθη που έκαναν άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :