Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμείνει όμηρος του Βενιζέλου


ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει........ Δεν υπάρχει η βάση του.



Η πρώην βάση του ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ το ψηφίζει ούτε κατά διάνοια πια, και σε καμιά εκδοχή του, κι αυτό το λέω βάσει της πολύ συγκεκριμένης και μετρημένης πραγματικότητας, στην περιοχή που ζω (όχι λόγω δημοσκοπήσεων)

Εάν γίνονταν αύριο εκλογές δύσκολα θα έπιανε το 5%.

Τα προκλητικά αιτήματα Βενιζέλου αφορούν τον ίδιο και μια μικρή κλίκα καρεκλοκένταυρων, που είναι ικανοί να εκβιάζουν αιωνίως,
για να μην αποχωριστούν το όνειρό τους, για ένα οφίτσιο,
 
το οποίο με τη σειρά του, θα ανατροφοδοτεί συνεχώς, το κόλλημα στην “καρέκλα” μέσω φαντασιακών εκβιασμών.
 



Ο Βενιζέλος είναι το βαρίδι που θα πάρει και το Σαμαρά στο πάτο. Ας το πάρουμε λοιπόν σοβαρά και ας λάβει ο Σαμαράς την απόφαση να πάει σε εκλογές τον Ιούνη. 



Οσο το καθυστερεί τόσο θα βουλιάζει κι ο ίδιος. Και ας μην λέν κάποιοι ότι τωρα η Χ.Α έχει υψηλό ποσοστό γιατί σε ένα χρόνο αν παραμείνει ο Βενιζέλος να συγκυβερνά με τη ΝΔ, η Χ.Α. θα έχει πολύ υψηλότερο ποσοστό.


Και στο κάτω-κάτω της γραφής οι Δεξιοί επιθυμούν σφόδρα μια συγκυβέρνηση χωρίς ΠΑΣΟΚ. Γιατί μετά τις εκλογές αν γίνονταν Ιούνη το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κάτω από το 4% και ενδεχομένως και λιγότερο… 

Οπότε η Κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τον Ιούνη θα ήταν Δεξιόστροφη, αφού ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ & ΔΗΜΑΡ χωριό δεν μπορούν να κάνουν, ενώ ο Σύριζα ούτε με ΑΝΕΛ φτάνουν να κανουν μόνοι τους Κυβέρνηση.

Ας τα σκεφτεί λοιπόν ο Πρωθυπουργός σοβαρά επιτέλους διότι ο καιρός σώθηκε…

Δεν υπάρχουν σχόλια :