Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΨΗ, ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΑΣΤΡΑΠΗ-ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

kapsis-mega

Την νεαρή κόρη του αδερφού του πρώην υπουργού της συγκυβέρνησης ως επικεφαλής της ΕΡΤ και υποψήφιου ευρωβουλευτή με το κόμμα της “Ελιάς”, δημοσιογράφου Μανώλη Καψή, έχει συλλάβει κατά πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, η Ασφάλεια του Λιμενικού Σώματος, σε επιχείρηση προχθές το μεσημέρι στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Η κοπέλα πήγαινε στο νησί πιθανόν για διακοπές και συνελήφθη με μικροποσότητα. Στη συνέχεια σε έλεγχο στο σπίτι της, βρέθηκε μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών. Στο σπίτι κατά την έρευνα συνελήφθη και ο 21χρονος φίλος της ο οποίος οδηγείται στη Μυτιλήνη.

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται ήδη ο γνωστός δημοσιογράφος. Άλλες πηγές ανέφεραν χθες τη νύχτα ότι συλληφθείσα ήταν η κόρη του αδερφού του, πολιτικού του ΠΑΣΟΚ και υπουργού της ΕΡΤ, Παντελή Καψή. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η συλληφθείσα καθώς και ο φίλος της θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Για το θέμα από την πρώτη ώρα προσπάθησε να ενημερωθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου(ο οποίος κατάγεται από τη Μυτιλήνη), άγνωστο για ποιον ακριβώς λόγο. Πιθανόν γιατί πληροφορήθηκε ως πρώτη είδηση ότι συλληφθείσα ήταν η κόρη του πρώην υπουργού και μάλιστα στον τόπο καταγωγής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :