Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

“ΧΟΝΤΡΟ” ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ …ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΚΙΟ. ΝΕΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ …ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ!- ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

ANEL(2)

Ο κακός χαμός στους κόλπους των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” μετά την αποκάλυψη που έκανε το “MAΚΕΛΕΙΟ”  για τον διορισμό της κόρης της βουλευτίνας Ν.Μαγνησίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, η κ.Χρυσοβελώνη  ”κρύβεται” από τα τοπικά μέσα και δεν έχει βγει να διαψεύσει το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας πρώτα μέσα από το διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” το βράδυ της Παρασκευής.

Γιατι δεν εχει απαντησει ακομη η κυρια Χρυσοβελώνη? Περιμένει να ερθει ο πρόεδρος για να την βοηθησει???
Ο Πάνος Καμμένος επιστρέφει αύριο από το Τόκιο που ταξίδεψε στις 16 Ιουνίου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ.
Τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ τον περιμένουν πως και πως να επιστρέψει αύριο το πρωί στην Ελλάδα για να συζητήσουν το “καυτό” θέμα με την κ.Χρυσοβελώνη. Υπάρχουν πολλές αντιδράσεις μέσα από το κόμμα και σύμφωνα με πληροφορίες αν ο πρόεδρος δεν ανακαλέσει το φεκ του διορισμού της κόρης της στο γραφείο του, τότε θα επέλθει ΤΣΟΥΝΑΜΙπαραιτήσεων!
Και μιλάμε για πραγματικό ΤΣΟΥΝΑΜΙ όμως…. 
Αύριο περιμένουν όλοι με αγωνία να δουνε τι “καρπούς” θα βγάλει η σύσκεψη του Πάνου Καμμένου με την βουλευτίνα Χρυσοβελώνη και την κοινοβουλευτική ομάδα για να δουνε πως θα πράξουν…
Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ έχει κάνει τις περισσότερες επερωτήσεις στη Βουλή για το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων. Αυτό σχολίασε και η  κ.Ζέτα Μακρή σε τοπικό μέσο του Βόλου. “Υπαρχει ασυνέπεια της κυρίας μεταξυ λόγων και πραξεων” τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ.
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (06.02.2014)
Βολές Χρυσοβελώνη για μετακλητούς και συγγενείς υπουργών
“Την αδυναμία του να ελέγξει τους υπουργούς και να επιβάλλει την μείωση των μετακλητών υπαλλήλων κατά 20%, αλλά και τη μη πρόσληψη συγγενών, παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Χρυσοβελώνη.
Ο Δ. Σταμάτης επικαλέσθηκε το δικό του παράδειγμα, αλλά επί της ουσίας δεν απάντησε. “Είχα τη δυνατότητα να συστήσω Γενική Γραμματεία, δεν το έκανα”, είπε, αναφέροντας ότι στο δικό του γραφείο προβλέπονται 1 Γενικός Γραμματέας με 2 μετακλητούς υπαλλήλους. Πρόσθεσε ακόμη ότι στο γραφείο του προβλέπονται 17 άτομα και υπηρετούν 9 άτομα.
Η Μ. Χρυσοβελώνη του υπενθύμισε ότι από τον Νοέμβριο του 2012 οι υπουργοί δεν εφαρμόζουν την απόφαση Σαμαρά για μείωση των μετακλητών κατά 20%, καθώς “προτιμάτε να απολύσετε χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους, παρά να αποχωριστείτε κάποιους από τους 1.350 πολιτικούς φίλους σας”, σχολίασε.
Κατήγγειλε ακόμη η Μ. Χρυσοβελώνη ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης έχει διορίσει τον ανιψιό του στο υπουργικό γραφείο, παρά το ότι ο Α. Σαμαράς δεσμεύθηκε ότι δεν θα προσληφθούν συγγενείς ως μετακλητοί.
Προειδοποίησε δε ότι επειδή “μπορεί κάποιοι να μπουν στον πειρασμό να μονιμοποιήσουν μετακλητούς, να γνωρίζουν ότι θα ελεγχθούν όλες οι μονιμοποιήσεις, Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε ένα σύστημα που βρίσκεται σε αποδρομή να βολέψει δικά του παιδιά, την ώρα που απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι”.
“Δεν ήρθατε να ρωτήσετε, ήρθατε να απειλήσετε. Με γεια σας και χαρά σας”, σχολίασε ο Δ. Σταμάτης και πρόσθεσε: “Από πού προκύπτει αυτό που είπατε ότι υπάρχει τάχα κίνδυνος εκλογών και μονιμοποιήσεων; Αφήστε αυτά τα τεχνάσματα, σας εκθέτουν και νομικά”.”
Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και παραιτήσεις από ένα μεγάλο μέρος των στελεχών της Θεσσαλίας και όχι μόνο.Η αντίδραση είναι γενικευμένη!
Οψόμεθα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :