Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

apogeymatini
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του χθεσινού κειμένου και επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα. Τελικά κατάντησε κοινότυπο, να το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά.
Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, πριν περάσει καν ένα εικοσιτετράωρο άρχισαν οι εκδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ του ακροαριστερού τρομοκράτη Μαζιώτη.
Σύμφωνα με ενημέρωση του διαδικτυακού ιστότοπου του ακροαριστερού και αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia,  δεκάδες αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός προκειμένου να συμπαρασταθούν στον νοσηλευόμενο ομοϊδεάτη τους και να διαμαρτυρηθούν για τον τραυματισμό και την κράτηση του.

Όπως πάντα αυτά τα κοινωνικά παράσιτα που προσποιούνται τους επαναστάτες, φυσικά μετά τις μία το μεσημέρι που ξυπνάνε και όταν δεν έχουν «πιεί» τίποτα ποτισμένες φυτικές ουσίες, αποδεικνύουν ότι κινούνται υπεράνω κοινής λογικής και υπεράνω όρων και εννοιών ταυτίζοντας το έγκλημα με την επανάσταση και τον ανθρωπισμό με την αιτιατή δολοφονία.
Και καλά αυτοί είναι ένα συνονθύλευμα αντικοινωνικών και εξαμβλωματικών στοιχείων που η διαλεκτική και οι πρακτικές τους κινούνται στις συνιστώσες του παραλογισμού.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Τσουκαλάς επικοινώνησε εχθές με τον Αττικάρχη για να ενημερωθεί για την υγεία και τις συνθήκες φύλαξης του τρομοκράτη Μαζιώτη. Ειλικρινά τέτοιος ταξικός αλτρουισμός και «δημοκρατική» συνειδησιακή ευαισθητοποίηση μας αφήνουν κατάπληκτους.
Εντάξει είναι πλέον πασίγνωστη, αφού δεν προσπαθούν καν να την κρύψουν, η λαγνεία του ΣΥΡΙΖΑ προς τους ακροαριστερούς πιστολάδες και δολοφόνους, αυτούς που επέλεξαν την «ένοπλη πάλη» (έτσι μεταφράζεται στο λεξικό των ελευθεριακών αριστερών, η εγκληματική δράση). Όσο και να προσπαθούν να υποκριθούν τους αδιάφορους και αποστασιοποιημένους, δεκάδες γεγονότα, πράξεις και δηλώσεις τους συνδέουν άμεσα με τους ακροαριστερούς δολοφόνους.
Τώρα μπορεί ο κύριος Τσουκαλάς να ισχυριστεί ότι το ενδιαφέρον του για τον Μαζιώτη διέπεται από ανθρωπιστικά και χριστιανικά κριτήρια και θα έπραττε το ίδιο, ακόμη και αν ο τραυματίας ανήκε σε εντελώς αντίθετο ιδεολογικό χώρο, όπως ακριβώς δήλωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κουράκης και Κατριβάνου προκειμένου να αιτιολογήσουν την παρουσία τους στα δικαστήρια και την στήριξη τους προς τον άλλο ακροαριστερό εγκληματία Σάββα Ξηρό, που αιτείται συνέχιση της ποινής του κατ οίκον.
Ειλικρινά η υποκρισία και η αήθεια αυτών των ανθρώπων που φιλοδοξούν κάποια στιγμή να κυβερνήσουν την Ελλάδα, είναι άνευ προηγουμένου.
Διότι κάποιο δημόσιο πρόσωπο που υποτίθεται ότι διέπεται από κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπισμό ακόμη και για τα πλέον αντικοινωνικά στοιχεία, το εκδηλώνει και το προβάλει καθολικά και όχι κατά περίπτωση και κατ επιλογή, εκτός και αν αυτή η εκδήλωση δεν είναι ειλικρινής, αλλά αποτελεί την βιτρίνα κάλυψης της ιδεολογικής σύγκλισης και της αποδοχής της εγκληματικής τρομοκρατικής δράσης.  Ας μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Τσουκαλάς είναι ένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν καταδίκασε την στυγνή εν ψυχρώ δολοφονία των Συναγωνιστών μας Καπελώνη και Φουντούλη στο Νέο Ηράκλειο.
Εκτός και αν όλο το ενδιαφέρον του εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και συγκεκριμένα να έχει το θάρρος να του υποδείξει να μην κατά λάθος «απαλλοτριώσει» στο μέλλον, όταν θα αφεθεί ξανά ελεύθερος από την αστική δικαιοσύνη και αρχίσει την «επαναστατική» του δράση, το 1.000.000 ευρώ «εφ’απαξ» που σίγουρα ο κύριος Τσουκαλάς θα φυλάσσει σε κάποια τράπεζα.
Αν και όπως αποδείχτηκε οι «κομμουνιστές» του ΣΥΡΙΖΑ προτιμούν να φυλάσσουν και να τοποθετούν τα χρήματά τους σε επενδύσεις εκτός Ελλάδος, σε διεθνείς κεφαλαιοκρατικούς οικονομικούς οργανισμούς, οι οποίοι ναι μεν απομυζούν τον ιδρώτα και τον κάματο της διεθνούς εργατικής τάξης, αλλά……..
δίνουν και μεγάλες αποδόσεις στις τοποθετήσεις κεφαλαίων.
Τελειώνοντας θα επιθυμούσαμε να επισημάνουμε αυτό που ακούγεται ήδη κατά κόρον και αφορά το πόσο αδίστακτα και άνευ τύψεων ο Νίκος Μαζιώτης τράβηξε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί μέσα στον κόσμο, όπως επίσης να επισημάνουμε το πόσο ψύχραιμα και επαγγελματικά φέρθηκαν οι αστυνομικοί που άνοιξαν πυρ μόνο την στιγμή που ο στόχος ήταν ξεκάθαρος και δεν υπήρχε φόβος να πλήξουν διερχόμενο.
Αυτή είναι η μεθοδολογία, αυτό είναι το επαναστατικό ήθος, αυτός είναι ο ψυχισμός του τρομοκράτη Μαζιώτη και των ομοίων του, αυτών που αυτοχρίστηκαν «υπέρμαχοι» των δικαιωμάτων των εργαζομένων και «τιμητές» της σοσιαλιστικής δικαιοσύνης. Αυτών που όπως σχολίασε ο φαιδρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και του οποίου το όνομα δεν επιθυμούμε καν να αναφέρουμε, επέλεξαν τον δρόμο της ένοπλης πάλης.
Άτομα αδίστακτα, διεστραμμένα, αντικοινωνικά, αιμοδιψή που φορώντας το προσωπείο του κοινωνικού επαναστάτη, δεν διστάζουν να δολοφονήσουν όποιον βρεθεί εμπρός τους κατατάσσοντας εκ των υστέρων τα θύματά τους, σε επιλεγμένους πολιτικούς στόχους και σε παράπλευρες απώλειες.
Έτσι χαρακτήρισε η 17Ν την δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν, έτσι σίγουρα θα χαρακτήριζε και ο Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας τους αθώους πολίτες που μπορεί να έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες του εγκληματία Μαζιώτη.  Άλλωστε όπως έχουν πολλάκις αναφέρει οι ακροαριστεροί τρομοκράτες και προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ, στον ταξικό πόλεμο, δεν υπάρχουν άμαχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :