Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

eurozonegreece28311
Γράφει ο Θεόδωρος Ιωαννίδης.
Ας ετοιμαστούμε για την μεγάλη αλλαγή.  Μεγαλύτερη από «αυτήν»  του ΠΑΣΟΚ  το  ’81. Την Αλλαγή της ολοκληρωτικής εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους. Όπως συνέβη με τους Ασσυρίους τους Σουμέριους και τους Χετταίους. Μουσειακός Λαός οι Έλληνες. Γραμμένοι μόνον σε βιβλία Ιστορίας. Με δική τους επιλογή . Με λαθρολάγνο Καμίνη και Τουρκόφιλο Μπουτάρη. Με Προδότη Σαμαρά και Βενιζέλο και εθνομηδενιστή  παρδαλό Τσίπρα. Όλοι δικής μας επιλογής. Το επόμενο σενάριο που παίζει, είναι το δικαίωμα ψήφου στους Λαθρομετανάστες. Εκεί να δείτε ποσοστά οι Ανθέλληνες . Εκεί να δείτε τζαμιά στις πόλεις μας . Και όλα «δημοκρατικότατα».
Γιατί σε όλα μετράει το «ποσοστό». 7 εκατομμύρια οι λάθρο, θα ανεβοκατεβάζουν  τους «δικούς» τους στην εξουσία. Κι εμείς θα κοιτάμε ,ενώ θα είναι πια αργά, τις γυναίκες μας να τις υποχρεώνουν  σε περιβολή μπούρκας  και τα παιδιά μας να πηγαίνουν σε σχολείο ταλιμπάν, μη χάσουν καμιά «οξεία» από το Κοράνι. Και που να βρεθούμε σε κανένα πόλεμο. Ποιοι θα πολεμήσουν; Ποιοι θα είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την Ελλάδα (ποια Ελλάδα); Οι Πακιστανοί; Οι Αφγανοί; Που θα μας έχουν ενσωματώσει με την βία; Γιατί , σιγά μην τους ενσωματώσουμε εμείς! Οι γύφτοι, (Ρομά στο ευγενικό) είναι  1000 χρόνια στην Ελλάδα και δεν τους «ενσωματώσαμε». Ίσως ο Ελληνικός πολιτισμός να τους πέφτει βαρύς. Ρατσιστικό; ΟΧΙ. Δεν είμαι Ρατσιστής, αυτοί είναι Γύφτοι (κατά το ανέκδοτο!) Και αν τώρα μας φαίνονται δύσκολα τα πράγματα, που να δείτε τι θα γίνει με το Ισλάμ να κυβερνά. Παραδείγματα άπειρα. Ιράν, Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν…. ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ.
«Η Δύση  πάντοτε νικά την ανατολή». Ίσως τότε που οι Δυτικοί γεννούσαν παιδιά. Τώρα που τα παιδιά είναι τεκμήριο , έχουμε θύματα χωρίς μάχες.
Οι επιλογές  μας είναι : Αυτοκτονία, ψυχοφάρμακα, μετανάστευση, υποτέλεια, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Διάλεχτε και πάρτε ΕΛΛΗΝΕΣ. Μέχρι τώρα επιλέγετε τα 4 πρώτα. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Φαίνεται αισθάνεστε ένοχοι για τα 40 χρόνια μεταπολιτευτικής καταστροφής . Το «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου σας επηρέασε. Εμ! δεν τα φάγαμε μαζί! Δυστυχώς! Αυτοί που τα «φάγανε», τα έχουν ακόμα σε τράπεζες και σε ακίνητα του εξωτερικού. Εσείς να δούμε αν θα έχετε το σπιτάκι σας για κανένα χρόνο ακόμα! Και άντε, μαζί τα φάγαμε! Τι δουλειά έχουν οι Λαθρομετανάστες; Τι δουλειά έχουν τα νεόκτιστα τζαμιά; Τι δουλειά έχει η Εθνική αλλοίωση; Τι δουλειά έχει η Τουρκοποίηση της Θράκης και των Νησιών μας; Από την οικονομία εξαρτώνται και αυτά; Μας «έφαγε» η βολή μας και η αριστερή προπαγάνδα. Ναρκωτικά στον εγκέφαλο.
Η δουλειά του μέλλοντος στην Χώρα μας είναι Ιδιωτική Security. Οι εκπρόσωποι των ξένων πολυεθνικών που θα δραστηριοποιούνται στην ξεπουλημένη σε αυτούς Ελλάδα, θα χρειάζονται ανθρωποφύλακες, για να κινούνται  με ασφάλεια μεταξύ των επιχειρήσεων τους . Οι κάποτε ειρηνικές γειτονιές, που μένουμε εμείς τώρα  , που αφήναμε τα κλειδιά πάνω στις πόρτες των σπιτιών, θα είναι πεδία μαχών μεταξύ των συμμοριών που θα διεκδικούν τον έλεγχο τους. Σκηνικά ταινίας MADMAX σε κάθε γειτονιά, σε κάθε αλάνα. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ; Ήδη συμβαίνει στα τεχνητά επιβεβλημένα «γκέτα».  Μόνο που σε λίγο στα «γκέτα» θα μένουμε εμείς , ως Εθνική ανεπιθύμητη μειονότητα. Και οι αριστεροί «ανθρωπιστές»  μαζί! Όχι οι Ηγέτες!. Αυτοί είναι εξασφαλισμένοι με τα εμβάσματα στο εξωτερικό και τις μετοχές των πολυεθνικών Κολοσσών. ΟΧΙ! Δεν θα δούμε τον Τσίπρα σε γκέτο! Τους ψηφοφόρους του θα δούμε! Που τώρα μας βρίζουν και μας πολεμούν με λύσσα, οι  «ναρκομανείς» της «ιδέας». Και τότε θα συμφωνούν μαζί μας, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
Θα είναι τελειωμένη κατάσταση.
Ο Μουσειακός Ελληνικός Λαός. Σαν τους Ασσυρίους , τους Σουμέριους και τους Χετταίους. Με την «ψήφο» του «Ελληνικού» λαού.
«Δημοκρατική» αυτοκαταστροφή.
ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :