Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η «ΔΕΞΙΑ» ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ


b-30
Γράφει ο Αντίοχος.
Στα σεσημασμένα διαδικτυακά παπαγαλάκια της (αμαρτωλής…) πιάτσας Συγγρού, αναρτήθηκε η παρακάτω «είδηση»:
«Σχέδιο Χρύσανθου για δεξιά στροφή της ΝΔ
Το σχέδιο του βουλευτή της ΝΔ βρίσκεται στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά
Στο Μέγαρο Μαξίμου είναι κατατεθειμένο το σχέδιο του Χρύσανθου Λαζαρίδη για τη δεξιά στροφή της Νέας Δημοκρατίας. Ανάμεσα σε όσα προβλέπει περιλαμβάνεται και η κυριαρχία στα μέσα ενημέρωσης των λαϊκοδεξιών εκπροσώπων της κυβέρνησης, Ντινόπουλου, Βούλτεψη, Γιακουμάτου και Παπακώστα.
Το συγκεκριμένο σχέδιο πολλοί το χαρακτηρίζουν αναγκαίο από τη στιγμή που ο εναγκαλισμός με το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη δεξιά βάση της ΝΔ»
.
Τρεις μόνο σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Η νουδούλα ανέθεσε τη «δεξιά» στροφή σ’ έναν γνωστό ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ της Β΄ Πανελλαδικής (ακροαριστερής οργάνωσης που έδρασε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, με θέσεις παρόμοιες της σημερινής ΑΝΤΑΡCIA…), σύντροφο των διαβόητων «Ιών»!
2ον) Η μόνη χρησιμότητα που μπορεί να έχει η στημένη υπερέκθεση στα ΜΜΕ τύπων όπως ο Ντινόπουλος, η Βούλτεψη, ο Γιακουμάτος και η Παπακώστα, αφορά την… ψυχαγωγία του ελληνικού λαού. Και ως τέτοια, τη δεχόμαστε ανεπιφυλάκτως, γιατί πολύ κατήφεια έχει πέσει τελευταίως!
3ον) Να προσέχει η νουδούλα και να μην τη πάρει πολύ… ανοιχτά τη «δεξιά» στροφή, γιατί παραμονεύει ο κίνδυνος… εκτροχιασμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :