Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ «ΕΛΛΑΔΑ» ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΑΤΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

samaras-anastasiadis vissi
Λέμε πολύ συχνά ότι οι Έλληνες υποφέρουν από τις συνέπειες του Μνημονίου κ.τ.λ., κ.τ.λ. Αναφερόμαστε βεβαίως στη μία Ελλάδα, αυτήν που συμπεριλαμβάνει την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη «Ελλάδα». Αυτή του πλούτου, της χλιδής, της διαπλοκής, της σαπίλας και της διαφθοράς. Μπορεί να μη την βλέπουμε στην καθημερινή μας ζωή, αλλά φροντίζουν οι πατσαβούρες της δημοσιογραφίας να μας ενημερώνουν ανελλιπώς για τον βίο και την πολιτεία της.
Αυτές τις μέρες, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι αυτή η άλλη «Ελλάδα» στριμώχνεται και σπρώχνεται για να εξασφαλίσει τραπέζι στο «γεγονός της χρονιάς», όπως το αποκαλεί ο κίτρινος τύπος, που γίνεται στη Μύκονο. Δηλαδή, στη συναυλία της γηραιάς τραγουδιάρας Βίσση και αυτού του ερμαφρόδιτου πλάσματος με τα γένια, που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό Eurovision.
Μαθαίνουμε επίσης, ότι η τιμή για κάθε «τυχερό» που θα πιάσει θέση στα πρώτα τραπέζια φτάνει τα 450 ευρώ με μενού και σαμπάνια για 4 άτομα. Στο αμέσως επόμενο διάζωμα η τιμή κατ’ άτομο με μενού και σαμπάνια πάλι μοιρασμένη στα 4 είναι 400 ευρώ για τον καθένα! Όσοι επιλέξουν να βολευτούν σ’ έναν από τους καναπέδες της πρώτης σειράς θα πληρώσουν 300 ευρώ χωρίς μενού, ενώ όσοι βρεθούν στο δεύτερο stage του beach bar θα πληρώσουν 250 ευρώ. Το πιο φθηνό εισιτήριο κοστίζει 100 ευρώ και είναι για εκείνους που θα μείνουν όρθιοι με ένα ποτό. Προφανώς, εκεί θα βρίσκεται όλη η σαπίλα του τόπου!
(ΥΓ) 1: Άραγε, θα κάνει κατά ‘κει το ΣΔΟΕ, ή μόνο φουκαράδες ξέρει να ελέγχει;
(ΥΓ) 2: Θα είναι εκεί άραγε και ο γνωστός υπουργός της κυβέρνησης, ο επονομαζόμενος «The Mykonian», ή δε θα του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του;

Δεν υπάρχουν σχόλια :