Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής πανικοβάλλουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας

Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής πανικοβάλλουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας
Είναι κοινό μυστικό πως η Χρυσή Αυγή, παρά τις συνεχείς σκληρές και απαράδεκτες για ένα πολιτισμένο και δημοκρατικό κράτος διώξεις που υφίστανται ο αρχηγός, οι βουλευτές, στελέχη αλλά και απλοί οπαδοί του κόμματος, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως η πλέον πατριωτική δύναμη της χώρας και ως η μοναδική ελπίδα για την σωτηρία της πατρίδος.
Η αλήθεια αυτή διαπιστώθηκε κατά τρόπο αναμφισβήτητο στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, κατά τις οποίες, το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών, παρά τις δυσχέρειες που αντιμετώπισε, την καλπονοθεία, τον εκφοβισμό των ψηφοφόρων του και την λασπολογία των ΜΜΕ, αύξησε σημαντικά την εκλογική του δύναμη και πέτυχε, για πρώτη φορά, να εκλέξει τρεις Ευρωβουλευτές.

Το γεγονός αυτό έχει, στην κυριολεξία, πανικοβάλει το πολιτικό σύστημα της χώρας, διότι τώρα ανοίγονται νέοι ορίζοντες και αυξάνονται οι δυνατότητες να ακουσθεί και στην Ευρώπη η φωνή μας και να καταγγελθεί με πολλούς τρόπους η σκευωρία εναντίον του κόμματος μας, κάτι το οποίο έχει ήδη αρχίσει να γίνεται. Έφθασε λοιπόν η στιγμή να στοχοποιηθούν και οι Ευρωβουλευτές του κόμματος. Αυτή τη φορά την σκυτάλη παρέλαβε ο κος  Παπαδημούλης, ο οποίος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ-1, μη έχοντας τη δυνατότητα να διατυπώσει πολιτικά επιχειρήματα, προσπαθεί να συνδέσει τη Χρυσή Αυγή με τον Ναζισμό και, εκμεταλλευόμενος την μη ύπαρξη αντιλόγου (αφού έχει απαγορευθεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς να φιλοξενούν στελέχη της Χρυσής Αυγής), αναφέρει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τους Ευρωβουλευτές του κόμματος. Συγκεκριμένα ισχυρίσθηκε ότι οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι δακτυλοδεικτούμενοι ως ακραία στοιχεία και ότι τους έχουν απομονώσει όλοι. Είπε επίσης ότι ακόμη και η κα Λεπέν δεν τους ήθελε στην ομάδα της.
Κατ’αρχάς πώς νομιμοποιείται ο κος Παπαδημούλη, ο οποίος αναγνωρίζει στον εαυτό του το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται ως δημοκράτης, να χαρακτηρίζει τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ως Ναζί, όταν οι ίδιοι επισήμως και σε όλους τους τόνους διακηρύσσουν ότι είναι μόνο εθνικιστές; Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, δεδομένου ότι το θέμα το αντιμετώπισαν με την δέουσα επιτυχία οι άλλοι δύο συνάδελφοί μου.
Σε ότι αφορά τις φανταστικές πληροφορίες περί του τρόπου αντιμετωπίσεως των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο, θα ήθελα να πληροφορήσω όχι τον ίδιο, διότι το γνωρίζει πολύ καλά, αλλά όσους δεν το γνωρίζουν, πως πραγματικά είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι. Όχι όμως για ακραία συμπεριφορά, αλλά για συμπεριφορά η οποία έχει στην κυριολεξία εξευτελίσει την προπαγάνδα του συστήματος. Όπως παραδέχονται στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες μας, εκείνοι οι οποίοι, κατά τον κο Παπαδημούλη μας έχουν «απομονωμένους» αν και περίμεναν, μετά από τόσες ανακρίβειες που έχουν ακούσει, να συναντήσουν φανατικούς, προκλητικούς και ανεγκέφαλους τύπους, οι οποίοι θα δημιουργούσαν προβλήματα, διαπίστωσαν ότι συνδιαλέγονται με λογικούς ανθρώπους που έχουν δομημένη σκέψη και απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά. Μας αντιμετωπίζουν με ευγένεια, αμεροληψία, επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας και, σε κάθε ευκαιρία, δε διστάζουν να επισημάνουν πως, άσχετα με τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα σας για εμάς είστε ίσοι με όλους τους άλλους. Φυσικά είμαστε προσκεκλημένοι και σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις του Ευρωκοινοβουλίου. Ανάλογη είναι και η αντιμετώπισή μας από όσα μέλη της ομογένειας έχουμε μέχρι τώρα έρθει σε επαφή.
Για την ιστορία, θλιβερή παρένθεση αποτελούν κάποιοι από τους λοιπούς Έλληνες Ευρωβουλευτές, οι οποίοι αποφεύγουν να διασταυρωθούν μαζί μας στους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου.
Τέλος και για την αποκατάσταση της αλήθειας, δεν έγινε από τη δική μας πλευρά προσπάθεια προσεγγίσεως του κόμματος της κα Λεπέν. Είναι μάλιστα απορίας άξιο πως ο κος Παπαδημούλης, τρίτος αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ενώ το γνωρίζει αποκρύπτει το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή ανήκει στην ομάδα των Μη Εντεταγμένων, στην οποία ανήκει και το κόμμα της κας Λεπέν. Συνεπώς, η μόνη ερμηνεία που μπορεί να δοθεί στην παραπάνω «αμέλεια» του κου Παπαδημούλη είναι η δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων.
Ας γνωρίζει λοιπόν ο κος Παπαδημούλης, καθώς επίσης και όλοι όσοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν την αξία του ρόλου των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής ότι αυτός βασίζεται στην αγάπη μας προς την πατρίδα που είναι έμφυτη κάτι που ισχύει για κάθε συνειδητοποιημένο άνθρωπο, ο οποίος αισθάνεται ενεργό μέλος της κοινωνίας και όχι παράσιτό της, στην πίστη μας για το δίκαιο του αγώνα που διεξάγουμε και στην βεβαιότητα ότι είμαστε οι μόνοι που πραγματικά αγωνιζόμαστε σθεναρά ώστε να μην πεθάνει η πραγματική δημοκρατία στην χώρα η οποία την γέννησε. Άλλωστε, η καταξίωση σε κάθε προσπάθεια έρχεται μέσα από την ορθότητα των θέσεων, την επιχειρηματολογία, την συνέπεια και τη συνέχεια, δεδομένα που σε κάθε περίπτωση υπάρχουν στους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Ένα άλλο ερώτημα το οποίο τίθεται είναι το γιατί αποφάσισε ο κος Παπαδημούλης να επιτεθεί κατά των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής σε αυτή τη χρονική συγκυρία. Είναι πολύ πιθανόν πως επειδή η συγκυβέρνηση κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδιώκει τη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή για την εξασφάλιση των 120 ψήφων στο θέμα της ΔΕΗ, να θέλησε ο κος Παπαδημούλης να αποκηρύξει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Υπάρχει όμως και άλλη εκδοχή. Επειδή, για καθαρά πολιτικούς λόγους και κατά παράβαση κάθε εννοίας δικαίου και λογικής προφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ήταν και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ενδεχομένως να επικρατεί η άποψη στους εχθρούς και πολέμιους της Χρυσής Αυγής, ότι δεν θα υπάρξει απάντηση στις εναντίον της κατηγορίες. Κάνουν μεγάλο λάθος. Θα διαπιστώσουν ότι το τρίτο σε δύναμη πολιτικό κόμμα της χώρας, όσο μεγάλες απώλειες και αν υποστεί προσωρινά, θα παραμείνει δυνατό. Είμαστε πολλοί, είμαστε παντού, έχουμε την αγάπη του λαού και δεν λυγίζουμε.
Σε προσωπικό επίπεδο, χαίρομαι ειλικρινά διότι ο κος Παπαδημούλης προσπαθεί να μας αντιμετωπίσει με τακτικές που παραπέμπουν σε κουτσομπολίστικη διάθεση και αντικοινωνικές ή συμπλεγματικές συμπεριφορές. Για το λόγο αυτό τον καλώ, εάν πραγματικά πιστεύει ότι έχει επιχειρηματολογία, να συναντηθούμε σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή και να μη κάνουμε μονόλογο, αλλά διάλογο για όλα τα παραπάνω θέματα.
Γεώργιος Επιτήδειος
Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής
 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια :