Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ-ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΧΑΛΑΖΙ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

maziwtis3

Προφανώς οι γαλονάδες που έδωσαν την διαταγή να συλλάβουν τον Μαζιώτη μέσα στους τουρίστες δεν πρέπει να ήταν στα καλά τους ή τους τύφλωσαν οι προαγωγές. Μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη, διέταξαν τα φιλότιμα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ -που εάν δεν ήταν αυτοί με την μαχητικότητα τους θα θρηνούσαμε νεκρούς- να πιάσουν τον φυγά που έχει ρεζιλέψει το Σώμα, δίχως να υπολογίσουν θύματα και συνέπειες. Το βίντεο που ακολουθεί πείθει και τον πιο καχύποπτο φίλο των διωκτικών αρχών ότι από τύχη δεν θρηνήσαμε πολλά θύματα.
Η αστυνομία είχε τύχη. Γιατί εαν δεν είχε, τώρα θα είχαμε πολλά φέρετρα λες και βρισκόμαστε σε τριτοκοσμική χώρα.
————————————————————


Επεισοδιακή σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 13:00.
Ο αντάρτης της πόλης αντάλλαξε πυροβολισμούς με αστυνομικούς που τον καταδίωκαν στην οδό Μητροπόλεως 40.
Στην ΕΛ.ΑΣ. έφτασε σήμα για ένα άτομο το οποίο οπλοφορούσε και βρισκόταν σε κατάστημα με είδη κάμπινγκ στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού στο Μοναστηράκι.
Επί τόπου έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Εκεί έγινε η πρώτη ανταλλαγή πυροβολισμών, στις 12.35 όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Ο Νίκος Μαζιώτης, που φορούσε περούκα, κατάφερε να μπει σε ταξί προκειμένου να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν άμεσα το κέντρο για τον ύποπτο δίνοντας τα χαρακτηριστικά του.
Οι αστυνομικοί, καθοδηγούμενοι από αξιωματικό της Αντιτρομοκρατικής που βρισκόταν στο κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ και ο οποίος αντελήφθη ότι πρόκειται για τον Νίκο Μαζιώτη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην οδό Μητροπόλεως 44, στην Καπνικαρέα. Εκεί ακολούθησε συμπλοκή και πυροβολισμοί.
Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας 29χρονος αστυνομικός καθώς και ο ίδιος ο Μαζιώτης, αλλά και δύο τουρίστες, ένας Αυστραλός και ένας Γερμανός, ευτυχώς ελαφρά.
Μάλιστα ο Γερμανός τουρίστας δεν θέλησε καν να νοσηλευθεί, ενώ και ο Αυστραλός φέρει αμυχές από θραύσμα στο πόδι, και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό για προληπτικούς λόγους.

ΝΠροηγούμενη ενημέρωση:
Η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη έγινε κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή της οδού Μητροπόλεως, (40) στο κέντρο της Αθήνας.
Ο αντάρτης της πόλης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσε περούκα και γυαλιά ηλίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως  παρακολουθούταν από την Αντιτρομοκρατική, με τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν και να του ζητούν παραδοθεί.
Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :