Γράφει ο Αντίοχος.

Μιλώντας προ ολίγων ημερών από του βήματος της ευρωβουλής, ο θλιβερός κολαούζος της φράου Μέρκελ (και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων…) φον Αντωνάκης, είπε –μεταξύ άλλων- τα εξής: «Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής διώκονται, όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τη δικαιοσύνη, για εγκλήματα τα οποία διέπραξαν και όχι για τα πιστεύω τους».

Μιλώντας στην ακροαριστερή εφημερίδα «Εποχή» της Κυριακής, ο πολυδιαφημισμένος τελευταία από τα ΜΜΕ του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος Θανάσης Καμπαγιάννης, μέλος της ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσας της αναρχοκομμουνιστικής ΑΝΤΑΡCIA…) και της διαβόητης Πρωτοβουλίας δικηγόρων JailGoldenDawn (“Φυλακίστε τη Χρυσή Αυγή”), είπε –μεταξύ άλλων- και το εξής (που χρησιμοποιείται και ως τίτλος της συνέντευξης): «Η ποινική δίωξη που εξελίσσεται αφορά εγκληματικές πράξεις και όχι ιδέες».

Παρατηρούμε, ότι τα… μεγάλα πνεύματα, φον Αντωνάκη και ΑΝΤΑΡCIA συναντήθηκαν! Τυχαίο; Δε νομίζω! Γιατί ο Σαμαράς και η ακροαριστερή ουρά του Σαμαρά έχουν κοινό υποβολέα: τους παγκόσμιους τυράννους, τους αμερικανοσιωνιστές!