Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΙΤΑΜΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΜΑΣ “ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΣΑΣ”. “Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ” ΒΡΥΧΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ

vasilofrones

Βγήκαν από το μνήμα τους οι βρυκόλακες με στέμμα και απειλούν. Τους έτσουξε φαίνεται το γεγονός ότι ο Ελληνικός λαός και οι υγιείς Έλληνες πατριώτες έχουν προ πολλού αποτινάξει από πάνω τους τα κατακάθια των χουντοβασιλικών σταγονιδίων που ανακάτεψαν τη χώρα, κατέλυσαν την δημοκρατία επί συνεχείς περιόδους της Νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας, την οδήγησαν σε εθνικές καταστροφές συμμαχώντας με τους ιμπεριαλιστές και παλιάνθρωπους Γερμανούς και την αιματοκύλισαν προσβάλλοντας τις έννοιες της δικαιοσύνης και της εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας.

Σε μια εποχή που ο κοινοβουλευτισμός κλυδωνίζεται από αλήτες και εθνοπροδότες πολιτικούς που ξεπούλησαν την πατρίδα με ψεύτικα στοιχεία στο Μνημόνιο και στο ΔΝΤ και σε μια νύχτα την σκλάβωσαν, βγήκαν από τους τάφους οι βασιλόφρονες θύλακες και απειλούν το makeleio.gr και τον Στέφανο Χίο. Τι θα κάνετε ρε αλήτες; Θα μας στείλετε στα ξερονήσια όπως έκαναν και οι ιδεολογικοί σας πατέρες που καβάλα στα άλογα έβαζαν μια ολόκληρη χώρα να τους προσκυνάει και να τους υπηρετεί. Άστε στο διάολο προδότες που θα απειλήσετε κιόλας.
Διαβάστε τι γράφουν τα ανώνυμα ανδρείκελα σε site που το διαβάζουν μόνον αυτοί(κάποιο http://greektank.blogspot.gr/-που κακώς το αναπαράγουμε αλλά είμαστε μεγαλόψυχοι και τους δίνουμε κανένα κλικ να το δείξουν στα αφεντικά τους- και πραγματικά…κατουρήστε στο σκουριασμένο στέμμα τους.
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ύβρεις τις οποίες δεχόμαστε μόνον ως προς τον επιθετικό προσδιορισμό “αποτυχημένοι”(όλα τα άλλα τα απορρίπτουμε), συνδυάζεται με τις προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα από τον Γερμανο-θρεμμένο Παύλο των ελεεινών Γλίξμπουργκ, που ετοιμάζεται να ιδρύσει φιλοβασιλικο κόμμα στη χώρα της Δημοκρατίας.
Διαβάστε για να καταλάβετε ότι υπάρχουν ακόμα τέτοια μυαλά στη χώρα. Μετά απορούμε γιατί διαλύεται το σύμπαν.
“ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ
Σόκαρε με τις απόψεις του και τους χαρακτηρισμούς του ο αποτυχημένος δημοσιογράφος Στέφανος Χίος για τους υποστηρικτές της μοναρχίας στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Κατουρώ, Κατουρώ, Κατουρώ το Στέμμα σας. Με τους θύλακες της ανωμαλίας είμαι αναιδέστατος. Κατουρώ το Στέμμα όλων των φιλοβασιλικών στην Ελλάδα”.
Δεν μας εξήγησε όμως ο κύριος Χίος γιατί ο Ελληνικός λαός από το 1830 μέχρι το 1973 επιθυμούσε για ανώτατο άρχοντα έναν Βασιλέα. Τόσο θύματα πια τους θεωρείς τους Έλληνες Στέφανε Χίε; Τόσο βλάκες; Μία είναι η απάντηση που σου αρμόζει. Μία απάντηση με επιχειρήματα.
Βασιλέας Όθωνας 1832-1862:
Στις 25 Μαρτίου 1838, δεκαεπτά χρόνια μετά το ξέσπασμα της Επανάστασης, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος εορτασμός της Εθνικής επετείου με Βασιλικό Διάταγμα.
Προηγουμένως ο Όθωνας θα επικυρώσει ως εθνικό σύμβολο την γαλανόλευκη. Θα ιδρύσει το πρώτο πανεπιστήμιο το Οθώνειο στην ΑΘήνα, το σημερινό Εθνικό και Καποδιστριακό. Η ακαδημία Αθηνών είναι επίσης έργο του Όθωνα. Η Βουλή των Ελλήνων είναι έργο του Όθωνα, ο εθνικός κήπος είναι έργο της Βασίλισσας Αμαλίας. Το ΝΑΤ ιδρύθηκε από τη Βασίλισσα Αμαλία. Το 1834 ο Όθωνας μετέφερε την πρωτεύουσα στην Αθήνα από το Ναύπλιο. Την δεκαετία του 1850 υποστήριξε ανοιχτά τη Ρωσία στον Κριμαϊκό Πόλεμο με αποτέλεσμα την κατοχή της Ελλάδας από Αγγλογαλλικά στρατεύματα για αρκετά χρόνια. Όταν ο Όθωνας αποφάσισε να στείλει στρατεύματα για επανάσταση στη Θεσσαλία οι Αγγλογάλλοι οργάνωσαν κίνημα στην Αθήνα για την ανατροπή του.
glixbourg1
Βασιλιάς Γεώργιος 1863-1913: Κατάφερε και απέκτησε την Θεσσαλία και τα Επτάνησα.
Αρνήθηκε τις προτάσεις του Χαριλάου Τρικούπη για σύναψη δανείων από τους Αγγλογάλλους και ο Τρικούπης κήρυξε την Ελλάδα πτωχευμένη.. Λίγα χρόνια μετά η Ελληνική οικονομία πετούσε και έτσι ο Γεώργιος αποφάσισε πόλεμο με την Τουρκία για την απελευθέρωση της Κρήτης. Οι Τούρκοι συμμάχησαν με τους Αγγλογάλλους και μας νίκησαν. Τότε επέβαλαν τα τοκογλυφικά δάνειά τους ως μέρος της συνθήκης ειρήνης με την Τουρκία. Το 1912 συμμάχησε με τα Βαλκανικά κράτη και έδωσε την εντολή και απελευθέρωση των αλύτρωτων πατρίδων. Το 1896 υπό την ηγεσία του διοργανώθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα. Δολοφονήθηκε από πιθανό υποστηρικτή του Ελευθερίου Βενιζέλου το 1913. Ο δολοφόνος αυτοκτόνησε στο κρατητήριο και ο φάκελος της ομολογίας του κάηκε σε πυρκαγιά καθ οδόν προς την Αθήνα.

Βασιλιάς Κωνσταντίνος Α 1913-1922Υπό την ηγεσία του ως αρχιστράτηγος του Ελληνικού στρατού απελευθερώθηκε η Μακεδονία, η Θράκη και η Ήπειρος. Συμμετείχε και πολέμησε σε όλες τις μάχες των Βαλκανικών Πολέμων. Μπήκε θριαμβευτής στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του ήταν η κατάληψη της Σόφιας στη Βουλγαρία, αλλά εμποδίστηκε από τον Βενιζέλο. Και τώρα το μεγάλο ψέμα. Η Μικρασιατική εκστρατεία. Ο ίδιος ήταν αρχιστράτηγος στην Μικρασιατική εκστρατεία μέχρι το 1921, όπου δεν είχε σημειωθεί καμία ήττα. Στόχος του ήταν η κατάληψη της Άγκυρας ώστε οι Ελληνικές δυνάμεις Πόντου και Ιωνίας να ενωθούν εδαφικά. Το καλοκαίρι του 1921 αρρώστησε βαριά και επέστρεψε στην Αθήνα. Η ανίκανη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει και έδωσε εντολή για αναμονή μέχρι την επιστροφή του Βασιλιά. Ο βασιλιάς δεν είχε ιδέα για το τι γινόταν στο μέτωπο. Λίγους μήνες μετά την Μικρασιατική καταστροφή απεβίωσε. Σήμερα το Βενιζελικό καθεστώς κατηγορεί τον Κωνσταντίνο για την ήττα στη Μικρασία, όταν ο Βενιζέλος παρέδωσε το εθνικό έδαφος της Ανατολικής Θράκης, της Ίμβρου και της Τενέδου χωρίς καμία αιτία στους Τούρκους.
Γεώργιος Β’ 1922-1947Υπό την άριστη συνεργασία του με τον Ιωάννη Μεταξά πραγματοποίησε το Κίνημα της 4ης Αυγούστου 1936 και η Ελλάδα έγινε μια πανίσχυρη χώρα. Απαγόρευσε το ΚΚΕ, καθώς υποστήριζε ξένα συμφέροντα. Την 28η Οκτωβρίου 1940 επικύρωσε το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά για υποδούλωση της Ελλάδας. Όταν ο Ιωάννης Μεταξάς πέθανε, ο ίδιος ανέλαβε την αρχηγία και συντονισμό της άμυνας εναντίον της Γερμανικής εισβολής. Το 1946 μετά το δημοψήφισμα κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των συμμοριτών κομμουνιστών που ήθελαν να παραδώσουν εθνικά εδάφη στους σλαβοβούλγαρους. Πέθανε αιφνίδια λίγους μήνες μετά.
Παύλος Α’ 1947-1964
Ανέλαβε το τεράστιο έργο της αποπεράτωσης των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων εναντίον των κομμουνιστών. Το 1947 προσάρτησε στην Ελλάδα τα Δωδεκάνησα. Ο ίδιος δημιούργησε πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα και έβαλε τα θεμέλια της σύγχρονης Ελλάδας. Πέθανε το 1964 από καρκίνο στο στομάχι.

Κωνσταντίνος Β’ 1964-1973
Το 1965 ο Γεώργιος Παπανδρέου ήρθε σε σύγκρουση με τον βασιλιά Κωνσταντίνο, επειδή ο γιος του Ανδρέας Παπανδρέου εμπλεκόταν στο σκάνδαλο ΑΣΠΙΔΑ. Ο ΑΣΠΙΔΑ ήταν μία οργάνωση που σχεδίαζε πραξικόπημα αριστερών αξιωματικών. Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήθελε να αναλάβει ο ίδιος το υπουργείο άμυνας για να παραγράψει τα αδικήματα του γιου του, κάτι που δεν επέτρεψε ο βασιλιάς. Ο Παπανδρέου μη ικανός να υποχωρήσει παραιτήθηκε.. Το 1967 ο Ανδρέας Παπανδρέου δήλωνε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα ορκιστεί στην πλατεία συντάγματος, απουσία του Βασιλιά. Δηλαδή προανέγγελε πραξικόπημα. Γι αυτό έγινε το κίνημα της 21ης Απριλίου. Για την προστασία του πολιτεύματος και για να μην κυλίσει η χώρα στο βούρκο του κομμουνισμού. Στην κηδεία της μητέρας του Φρειδερίκης το 1984 το πρώτο πράγμα που έκανε όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο στην Ελλάδα ήταν να φιλήσει το Ελληνικό Χώμα. Αυτό τα λέει όλα.

Αυτή είναι η ιστορία Στέφανε Χίε, είτε σου αρέσει είτε όχι. Μην προσβάλλεις χιλιάδες Έλληνες λοιπόν με το να λες ότι κατουράς στο στέμμα τους. Μάθατε τα “Γλύξμπουργκ” και τα “Κοκός” αλλά κανένας σας δεν σας έμαθε και δεν ξέρει τι θα πει “Σεβασμός” και “Τσίπα”. Γι΄ αυτό αφήστε μας να θεωρούμε την Βασιλευομένη Δημοκρατία ως καταλληλότερο πολίτευμα και εσείς περιμένετε τον κ. Παπούλια μήπως και υψώσει την φωνή του. Η προεδροκολακία σ΄ όλο της το μεγαλείο! Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και ασχολείστε μ΄ εμάς επειδή η παρουσία μας πληθαίνει και ενοχλεί. Ασχολείστε με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο, έναν πολύ σοβαρότερο από σας! Και φυσικά, που έχει προσφέρει περισσότερα από ότι εσείς στην Πατρίδα!

Έλληνας Βασιλόφρονας!”
Υ.Γ: Κατουράτε και λίγο παιδιά. Ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :