Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ......


    
     Γράφει ο Χριστόφορος Χουρμούζης

Τον τελευταίο καιρό όλοι μας είμαστε μάρτυρες αλλά και συνένοχοι στο ''θέατρο'' του παραλόγου.
Έχουμε μπει στο ''τρυπάκι'' που με μαεστρία μας έχουν βάλει οι προδότες και δοσίλογοι της πατρίδας μας.
Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω?
θυμάστε τον τωρινό ''υπέρμαχο'', ''αγωνιστή'' της πολιτικής του Δον Αντωνάκη,  κο Άδωνι τι έλεγε για γι αυτόν? Να σας θυμίσω?



Σήμερα, αφού πλέον ανήκει στο κόμμα που μας έφτασε σε αυτήν την κατάσταση,συνεργός πλέον στο ''ξεπούλημα'' της αξιοπρέπειας, της περηφάνιας  και της Εθνικής Κυριαρχίας της Πατρίδας μας τι θέλει να μας πει? ΄

ΤΙΠΟΤΑ!!


Έχετε δίκιο κύριε Άδωνι, μάλλον εμείς δεν έχουμε ''σώας τας φρένας''και ξέρετε γιατί?


ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!


Εσείς τι κάνατε?

Κλέψατε και λεηλατήσατε την εμπιστοσύνη, τον κόπο και το μόχθο, την ελπίδα, την αξιοπρέπεια, τα όνειρα του καθένα μας, διαλύσατε σπίτια, αχρηστέψατε και υποβιβάσατε τον αγώνα για μόρφωση, για μια καλύτερη μέρα της νεολαίας μας και τους κάνατε σύγχρονους μετανάστες.
Τα περήφανα γειρατιά'' που έλεγε κάποτε ο Αρχή-Τέκτονας αυτής της κατάστασης, τα ξεφτιλίσατε, τα κάνατε να εύχονται να πεθάνουν, τα μάθατε να ζητιανεύουν, να μαζεύουν τα υπολείμματα από τις Λαϊκές, τους μάθατε την τέχνη του ρακοσυλλέκτη, του μηδενίσατε και του στραπατσάρατε το όνειρο μετά από τόσα χρόνια δουλειάς και προσφοράς για καλά γεράματα!















ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ?

Το μεγαλύτερο από αυτά είναι οι 10.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!



Γιατί δεν μιλήσατε ποτέ για αυτό? Γιατί ''τα παπαγαλάκια'' σας οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν ανέφεραν ποτέ ότι η χώρα μας έχασε μια ολόκληρη πόλη? Αντί αυτού ξέρετε τι κάνατε? Είχατε το θράσος ακόμη και από το βήμα της Βουλής να προστατεύετε τους μεγαλοκαρχαρίες της δημοσιογραφικής διαπλοκής και των Μέσων Μαλάκυνσης Εγκεφάλου!



Τα καταφέρατε πάντως με τον καλύτερο τρόπο να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα των ''κατακτητών'' της Πατρίδας μας και οι Ευρωπαίοι Εργοδότες σας νοιώθουν υπερήφανοι!
Ύστερα από όλα αυτά ο Ελληνικός Λαός ψάχνει απεγνωσμένα την ελπίδα για καλύτερες μέρες και δίνει την εντολή στον κο Τσίπρα και την παρέα του να μας βγάλουν από το αδιέξοδο πιστεύοντας για άλλη μια φορά στα ''μεγάλα λόγια''.









Ξανά πάλι μια κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ  αναλαμβάνει να μας κυβερνήσει!
Όχι, δεν έγραψα λάθος και όποιος έχει αντίθετη άποψη ας δει το παραπάνω Βίντεο!
Και ξεκινά λοιπόν νέος Γολγοθάς για τον ταλαίπωρο Έλληνα με ''πρώτη φορά αριστερά''!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
1.Διατήρηση ΕΝ.Φ.Ι.Α
2.Διατήρηση Δ.Ν.Τ αλλά με την ονομασία ''θεσμοί''
3.Επέκταση μνημονίου - νέο μνημόνιο.
4.Νέα μέτρα και γενικά ένα ''νέο πρόγραμμα'' με χειρότερα μέτρα, αλλά το σημαντικότερο ένα καινούργιο σχέδιο, εξαπάτησης του κοσμάκη που τους ψήφισε!
Την ίδια ώρα μας λένε:
1.Αγώνας για διατήρηση Φ.Π.Α στα νησιά, όταν σε αυτά δεν υπάρχουν ή υπολειτουργούν τα Κέντρα Υγείας, στα περισσότερα δεν υπάρχει νερό και κατακλύζονται καθημερινά από λαθρομετανάστες που κανείς δεν γνωρίζει τυχόν μεταδιδόμενα νοσήματα στα οποία ενδεχομένως να είναι φορείς.
2.Φορολογία στις μεγάλες επιχειρήσεις, όταν οι περισσότερες έχουν φύγει από τη χώρα και οι μικρομεσαίες αποτελούν το 99% παραγωγής πλούτου.
3.Δημιουργία ξανά του πελατειακού κράτους με πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Ε.Ρ.Τ που καλείτε ο φορολογούμενος να πληρώσει ξανά το ΄΄μάρμαρο'' αφού ήδη σε κάθε λογαριασμό της Δ.Ε.Η πλήρωνε 42 Ευρώ για τη ΝΕΡΙΤ και ποίος ξέρει πόσα τώρα.
4.Καμία κουβέντα για τον ιδιωτικό τομέα που είναι ο μόνος που παράγει πλούτο και που σε καθημερινή βάση απολύονται 600 εργαζόμενοι, η παραγωγή έχει μειωθεί κατά 50% και οι εξαγωγές κατά 25% τους τελευταίους 5 μήνες.
5. Έχουν την ψευδαίσθηση ότι όλοι μας φοβούνται και θα υποκύψουν στις ψευτο-απειλές μας με πρώτο και καλύτερο το ''ξωτικό'' της Γερμανίας.






ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!












ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

1.Είναι η πρώτη φορά που για πέντε ολόκληρους μήνες το Ελληνικό Κοινοβούλιο υπολειτουργεί, αφού δεν έχετε φέρει ούτε ένα νόμο προς συζήτηση.
2.'Εχετε αναβαθμίσει την ''ποιότητα''διαλόγου........




3.Απαγορεύσατε στους αστυνομικούς να κάνουν την ''ανάγκη'' τους, να αγοράσουν νερό, τους αφαιρέσατε τις στολές και γενικά την είσοδο στο Κοινοβούλιο, ενώ κα Κωνσταντοπούλου καλείτε ''άλλους'' να περάσουν........

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ!!



Τέλος θα ήθελα να πω....
1. κα Κωνσταντοπούλου είστε Επικίνδυνη για τη Δημοκρατία και
2. κε Καμμένο, προσέξτε αυτό που είπατε(στα τέσσερα) μήπως το εμπλουτίσατε........

Χ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια :