Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΠΙΣΤΙΣ-ΑΓΩΝ-ΝΙΚΗ
    Κάθε κίνημα χαρακτηρίζεται από πλείστα στοιχεία, τα οποία ζυγίζουν ανάλογα ως προς την επιτυχία ή την αποτυχία του να κατορθώσει τους ιδρυτικούς στόχους του, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Από την διάρκεια και την αντοχή που αυτό μέλλει να έχει στο πέρας του χρόνου, από τον συνολικό απολογισμό των πεπραγμένων του, από την ποιότητα της δράσης του και την αποδοχή της, από την επιρροή που αυτό ασκεί ως ολότητα, μέσα κι έξω από αυτό και σε κάθε επίπεδο. Επί του παρόντος είμαστε μια οργάνωση με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που αυτή η κατάσταση πάγια επιφέρει στο ξεκίνημά της. Προσδοκία μας είναι να εξελιχθούμε σ’ ένα πλατύ μαχητικό κίνημα, η ακτινοβολία και η απήχηση του οποίου θ’ απλώνεται απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδος και θα πλαισιώνεται απ’ όλους τους εθνικούς επαναστάτες, ανεξάρτητα από άρρωστες ηγεμονικές τάσεις καπηλείας των αγώνων τους. Σεβόμαστε τις υγιείς επαναστατικές δράσεις όλων των ανιδιοτελών εθνικιστών αγωνιστών, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι αυτές διακρίνονται για την συνέπεια, την προσαρμογή στις εκάστοτε συνθήκες και προπάντων για την καθαρότητα των σκοπών τους. Δεν επιθυμούμε να πουλήσουμε αρχηγιλίκι σε κανέναν. Τουναντίον, επιθυμούμε την οργάνωση ενός ευρύτατου δικτύου ανεξάρτητων μεταξύ τους πολιτικών σχημάτων και μαχητικών πυρήνων που θα αγωνίζονται όλοι τους για τον ίδιο σκοπό.

Σκοπός της οργάνωσής μας είναι η πρόκληση ιδεολογικών ζυμώσεων και διαλεκτικής τριβής με την ριζοσπαστική φύση του εθνικισμού και την κοσμοθεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού σε πλατιές μάζες του πληθυσμού. Η ανατρεπτική δράση έρχεται πάντοτε ως φυσικό επακόλουθο της ώριμης επαναστατικής συνείδησης και της ευλαβικής αφοσίωσης στον επαναστατικό σκοπό που επιδεικνύουν οι οργανωμένες μειοψηφίες στον τομέα της εκπαίδευσης των κινηματικά άγουρων και απείθαρχων πλειοψηφιών. Το στοίχημα είναι ανοικτό. Ιδού η αρένα, ιδού και η μονομαχία.


Το δίπτυχο “σκέψη και δράση“ που υιοθέτησαν με προκλητικά πρόχειρο τρόπο οι περισσότερες, ομολογουμένως βραχύβιες, οργανώσεις που πέρασαν και άφησαν το δικό τους στίγμα στην μεταπολιτευτική ιστορία του ελληνικού εθνικιστικού χώρου, αποδείχτηκε ανεπαρκές. Η οργάνωσή μας πρεσβεύει το τρίπτυχο “πίστις, αγώνας, νίκη”.


Πιστεύουμε στην οργανωμένη αντισυναινετική ριζοσπαστική δράση για τον εθνικισμό / εθνικοσοσιαλισμό, η οποία βασίζεται στους διαρκείς και ανειρήνευτους αγώνες για την πολιτική επικράτηση και την εδραίωση των εθνικιστών στη συνείδηση των Ελλήνων ως μόνων ικανών δυνάμεων ολικής ανατροπής που θα επιτύχουν με την αμέριστη βοήθεια του εξεγερμένου λαού την ανατροπή της εβραϊκής τυραννίας στην πατρίδα μας.


Φυσικό είναι, μια οργάνωση σαν την δική μας να τοποθετείται στο περιθώριο της δαιδαλώδους νομενγκλατούρας του καιρού μας, εφόσον δεν αποδέχεται τον κρατισμό στον εθνικισμό, την καπιταλιστική εμπορευματοποίηση των ιδεών μας και την λατρεία των προσκυνημένων στο ξερατό μιας μικρής και εντίμου Ελλάδος. Η εθνική ενότητα θα καταστεί αδήριτη πραγματικότητα, όταν η πατρίδα μας θα ξεβρομίσει από τα σάπια κορμιά των προδοτών και θ’ απαλλαγεί μια για πάντα από τους βδελυρούς και ενοχλητικά παρασιτικούς οργανισμούς που φυτοζωούν στα λιμνάζοντα νερά της πολιτικής μας ζωής.


Στο εγγύς μέλλον, κινηματική επιτυχία για την ηγεσία και τους μαχητές της οργάνωσής μας θα θεωρηθεί η πατρότητα της δυναμικής υποκίνησης στην δημιουργία ανάλογων και καλύτερων σε όλα τα επίπεδα πολιτικών δραστηριοτήτων, όπως και η αποδεδειγμένη, βάσει τετελεσμένων πράξεων, διάδοση που θα έχουν οι ιδέες μας σε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους συντρόφους θα εισέλθουν με πρωτόλεια πίστη και φανατισμό στον επαναστατικό αγώνα και τελικώς η ύπαρξη μιας πύρινης κινηματικής συνείδησης μέσα από την ανάπτυξη μιας ολότελα νέας οργανωτικής πλατφόρμας για το ίδιο το επαναστατικό κίνημα.


Δεν δυνάμεθα να προβούμε σε οιεσδήποτε προβλέψεις όσον αφορά στις παγκόσμιες εξελίξεις. Αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως είναι ότι αυτές παντοιοτρόπως θα επηρεάσουν καταλυτικά την ελληνική πραγματικότητα. Επομένως, οφείλουμε να είμαστε σε διαρκή πολεμική ετοιμότητα για παν ενδεχόμενον. Οι αχυράνθρωποι του Σιωνισμού παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά. Όλα προς αυτό συμπέρασμα κλίνουν. Η χαμογελαστή νεκροκεφαλή που έγνεφε ότι “θα ξαναγυρίσουμε” παίρνει την ιστορική εκδίκησή της.


Η εθνοκτόνος πολιτική που περιλαμβάνει την φορολογική καταλήστευση των Ελλήνων, τον σκοπούμενο και οπωσδήποτε ανεξέλεγκτο εποικισμό της πατρίδος μας από λαθρομετανάστες εγκληματίες, την βίαιη υπογεννητικότητα, την ύπουλη χορήγηση δανείων με δήθεν ευνοϊκούς όρους στα ελληνικά νοικοκυριά, έως την ασύδοτη τιμή πώλησης σε αγαθά πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες του πολυπολιτισμού. Και πόσα άλλα…


Οι εξελίξεις είναι ταχύτατες. Δεν αρκεί να προσδοκούμε τον αργό θάνατο του συστήματος. Έτσι κι αλλιώς αυτός δεν πρόκειται να έλθει ποτέ από μόνος του, για τον απλούστατο λόγο ότι ουδέποτε ως σήμερον συνέβη κάτι το διαφορετικό απ’ αυτό. Όμως, μπορούμε να τον επισπεύσουμε με φιλότιμες και συντονισμένες προσπάθειες. Κι αυτό προτιθέμεθα να κάνουμε. Αρκεί να πιστέψουμε στην δύναμη της πολιτικής ανυπακοής.


Είναι προφανές ότι για τους μαχητές δεν υπάρχουν αστικές δημοκρατικές πλάνες. Ούτε μέσω εκλογών, ούτε μέσω προσευχών θα κάνει ξαστεριά. Αναγέννηση θα υπάρξει μέσα από τον θάνατο του υπάρχοντος συστήματος το οποίο ανεγέρθη στον συμβιβασμό και την υποτέλεια των μαζών.
Είμαστε πολιτικοί στρατιώτες στην υπηρεσία του καθήκοντός μας, το οποίο δεν είναι άλλο από την ριζοσπαστική εθνικιστική δράση που θα σημάνει και την ηθική και πολιτική δικαίωση του Εθνικοσοσιαλισμού. Αποφασίσαμε να συρθούμε έξω από τα χρεωκοπημένα παραπετάσματα καπνού της παλαιάς φρουράς ενός επί σειρά ετών γραφικού, άσπλαχνου και συνάμα ατάλαντου Εθνικοσοσιαλισμού και να παλέψουμε με τις δικές μας δυνάμεις.


Δεν επιθυμούμε να εξηγήσουμε. Τουναντίον επιθυμούμε να διδάξουμε. Πολεμάμε και αυτό είναι για μας και για σας αρκετό. Οι ριζοσπάστες εθνικιστές / εθνικοσοσιαλιστές δεν είναι κοινοί πολεμιστές. Είναι η ενσάρκωση όλου του πολέμου. Είναι η λυσσασμένη ενσάρκωση ενός υπόγειου και αδυσώπητου πολέμου κάτω από τα αεικίνητα βλέμματα των φαύλων πολιτικών και των πραιτοριανών τους. Ως τη στιγμή που κανείς τους δεν θα αισθάνεται ασφαλής οπουδήποτε κι αν κρυφτεί.


Στεκόμαστε στην ουσία, όπου όλα είναι παγωμένο ατσάλι και τίποτα άλλο. Εκεί, όπου όλα συνεχίζονται μέχρι τις έσχατες συνέπειές τους. Βλέπουμε ξεκάθαρα το χαοτικό σχέδιό μας, το συντονίζουμε και εκείνο με τη σειρά τους μας συντονίζει. Στην εξίσωση που θέτει το σύστημα, η απάντησή μας έρχεται ως άτοπη απαγωγή. Στα προβλήματα που ορθώνονται καταπάνω μας, προσθέτουμε νέα προβλήματα.Ένας κρυστάλλινος πύργος απαστραπτουσών αντανακλάσεων ανοίγει σαν ζωηρό άνθος του κακού. Ακολουθεί ταφική σιωπή. Τα ικριώματα στήνονται γύρω από τον πύργο. Μόλις που φαινόμαστε αχνά. Είναι το μαντικό προμήνυμα ότι επιτέλους ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Τα άνθη του κακού είναι εδώ, πιο μεθυστικά από ποτέ. Ο Μπωντλαίρ και η συλλογή του δεν υπάρχουν πουθενά. Αυτό σημαίνει σκέτη ποίηση!


ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΑΚΟΥ
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :