Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ .ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΑΠΟ…. ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΕΙ! ΟΙ ΜΕGΑ(ΛΟΙ) ΕΚΔΟΤΕΣ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

2media

ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ 
Είναι ίσως παγκοσμίως πρωτοφανές φαινόμενο, επιχειρήσεις οι οποίες εμφανίζουν συνεχώς ζημιές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και οι οποίες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια που έχουν λάβει σε προηγούμενα έτη, να εξακολουθούν να λαμβάνουν νέα δάνεια, δήθεν για να αποπληρώνουν τα προηγούμενα.
Όπως φαίνεται από τον συγκριτικό πίνακα των ισολογισμών του 2014 σε σχέση με το 2013 οι «μεγάλες» εκδοτικές εταιρείες εμφανίζουν στο σύνολό τους (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) τεράστιες ζημιές, με «πρωταθλητές» τον Πήγασο και το Mega.
Είναι απορίας άξιον πώς το Mega με ζημιές 16,4 εκατομμύρια ευρώ έχει συνολικές υποχρεώσεις σε δάνεια που αγγίζουν τα 180 εκατομμύρια ευρώ!
Αντίστοιχα, ο Πήγασος με ζημιές 6,6 εκατομμύρια ευρώ έχει δάνεια και υποχρεώσεις 99,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Κι όλα αυτά την ώρα που καμία άλλη επιχείρηση ή βιοτεχνία δεν μπορεί να λάβει ούτε δάνεια κινήσεων.

Έτσι σαπίζουν τον κοσμάκη…
ΟΜΩΣ ….Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εφαρμογή της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, κλιμάκιο Αστυνομικών διενήργησε ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ναυπλίου. Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα:
Κατάστημα (ταβέρνα) δεν είχε άδεια της αρμόδιας αρχής για τη λειτουργία του, ενώ δεν είχαν εκδοθεί σε δεκατρία (13) τραπέζια με πελάτες αποδείξεις για τα προσφερόμενα είδη (φαγητά-ποτά), συνολικής αξίας τετρακοσίων πενήντα δύο (452) ευρώ. Επίσης, βρέθηκε να απασχολείται ένας (1) εργαζόμενος χωρίς να αναγράφεται στους πίνακες προσωπικού.
Η 45χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ο 45χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος συνελήφθησαν και σήμερα (01-06-2015) με την σε βάρος σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
Σε κατάστημα (εστιατόριο-ταβέρνα) διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί σε τέσσερα (4) τραπέζια με πελάτες αποδείξεις για τα προσφερόμενα είδη (φαγητά-ποτά), καθώς και ότι απασχολούνταν ένας (1) εργαζόμενος χωρίς να αναγράφεται στους πίνακες προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :