Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣANTITROMOKRATIKH
Σύμφωνα με πληροφορίες, δαχτυλικά αποτυπώματα του νεαρού ληστοσυμμορίτη Ν. Ρωμανού, ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν σε σταθερά σημεία διαμερίσματος, επί της οδού Σαπφούς 182, Καλλιθέα Αττικής, καθώς και σε κινητά αντικείμενα – πειστήρια σε διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53, Βόλος Μαγνησίας. Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα ήταν γιάφκες της ληστοτρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Ποιος είναι, όμως, ο θρασύτατος νεανίας, που δήλωσε… «αιχμάλωτος πολέμου»; Ήταν «φίλος του Α. Γρηγορόπουλου και παρών στη δολοφονία του», λένε οι φυλλάδες. Δε λένε, όμως, ότι ήταν ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας που κατέθεσε (ψευδώς) ότι είδε τον αστυνομικό Ε. Κορκονέα να σημαδεύει με το όπλο του τον Γρηγορόπουλο, να τον πυροβολεί και να τον σκοτώνει και ότι σ’ αυτή την ψευδομαρτυρία στηρίχτηκε κατά μεγάλο μέρος η καταδίκη του Κορκονέα.
Βέβαια, οι «αλληλέγγυοι», κατάλαβαν ότι ο μικρός θα γινόταν «φύλλο και φτερό» στο δικαστήριο από έναν έμπειρο δικηγόρο σαν τον Α. Κούγια και τον «εξαφάνισαν». Όταν ήρθε η ώρα να εμφανιστεί στο δικαστήριο, «εξαφανίστηκε» τάχα από το σπίτι του και με μια επιστολή που ξεχείλιζε από… επαναστατικότητα, εξήγησε γιατί αρνήθηκε να προσέλθει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσα και να καταθέσει. Έγραφε, λοιπόν, ότι ως… επαναστάτης έχει ως πολιτική του επιλογή «να μην εμφανίζεται στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί», και χαρακτήριζε «γελοιότητες» και «συνωμοσιολογίες» τα όσα υποστήριζε τότε ο Κούγιας περί εμπλοκής του με αριστερές ληστοτρομοκρατικές οργανώσεις. Φαίνεται πως ο Κούγιας ήξερε πολύ περισσότερα από την Αντιτρομοκρατική για τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ζόρικου νεανία…
Δεν τελειώσαμε, όμως. Ο εμφανώς αβροδίαιτος βορειοπροαστιώτης… επαναστάτης, δεν είναι «όποιος κι όποιος». Μπορεί το (αριστοκρατικό) όνομα Ρωμανός να μην λέει τίποτα στους αμύητους περί των πάμπλουτων οικογενειών αυτού του τόπου. Το όνομα Νάσιουτζικ, όμως, το γνωρίζουν πολλοί. Πρόκειται, λοιπόν, για τον εγγονό του περιβόητου Αθανασίου Νάσιουτζικ, παιδί της κόρης του Παυλίνας, διδάκτορος της Φιλοσοφίας και συγγραφέως (μεταξύ των άλλων έχει γράψει και το βιβλίο «Μαμάδες Βορείων Προαστίων»). Ο πάμπλουτος παππούς, στο κτήμα του οποίου γίνονταν οι πιο ονομαστές δεξιώσεις της αθηναϊκής πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας, είχε δολοφονήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 κάποιον Διαμαντόπουλο, με σφυρί, με 97 χτυπήματα στο κεφάλι!!!
Απορία: υπάρχει κανένα φτωχόπαιδο, γόνος λαϊκής οικογένειας, εργάτης, αγρότης, υπαλληλάκος, άνεργος κ.τ.λ., στις ληστοτρομοκρατικής συμμορίες της αριστεράς (και της… προόδου); Ένας βρε παιδιά, έστω και για δείγμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :