Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ! Ο ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ 17Ν ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ “ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ” ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ”! ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;; (ΒΙΝΤΕΟ)

savvas-xiros

Την πρόθεσή του να μη δεχτεί το «βραχιολάκι» ηλεκτρονικής παρακολούθησης… εξέφρασε η Σάββας Ξηρός.
Το φυλακισμένο μέλος της 17 Νοέμβρη, που επωφελείται από τις διατάξεις του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου για εγκλεισμό κατ’ οίκων κρατουμένων με μεγάλα ποσοστά αναπηρίας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ξεκαθάρισε ότι δεν διάκειται αρνητικά απέναντι στο νέο νόμο, ωστόσο δεν προτίθεται να κάνει χρήση της ηλεκτρονικής επιτήρησης λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων.
«Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Αυτό περιγράφεται ακριβώς στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή, και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Θα υπάρχει μια γενική επιτήρηση και από εκεί που υποτίθεται ότι το σύστημα κοιτάει τον άνθρωπο, ξαφνικά ο κάθε άνθρωπος θα γίνει μια κουκίδα σε μια οθόνη με ένα πλήρη έλεγχο κίνησής του», προσθέτει ο Σάββας Ξηρός.
Όσον αφορά τους ιατρικούς λόγους, σημειώνει ότι δεν θα μπορεί να κάνει καμία εξέταση όπως καρδιογράφημα, μαγνητική και αξονικές.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :