Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Πανίσχυρος ο Πούτιν – Απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων με υψωμένη τη σημαία του Χριστιανισμού

Πανίσχυρος ο Πούτιν - Απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων με υψωμένη τη σημαία του Χριστιανισμού
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν πολεμά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που επιβάλουν οι Παγκοσμιοποιητές ως πραγματικός ηγέτης… Γι’ αυτό και η Ελίτ του επιτίθεται λυσσαλέα και τον έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας των σημαντικότερων αντιπάλων της…
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας ωστόσο δεν φοβάται τίποτα και προχωρά ακάθεκτος, έχοντας ως όπλο του την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη… Γι’ αυτό και παρά τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται από ισχυρές δυνάμεις, αυτός συνεχίζει να παραμένει πανίσχυρος… Η τελευταία κίνηση ΜΑΤ που πραγματοποίησε; Προχώρησε στην έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης για τις Εταιρείες των επιφανών αρχηγών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Rothscild και Soros…
O Βλαντιμίρ Πούτιν, θέλει να χτίσει ένα ισχυρό χριστιανικό έθνος και πολεμά με κάθε τρόπο γι’ αυτό…Σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα του τα Χριστούγεννα του 2008 ο Πούτιν (Πρωθυπουργός της χώρας τότε) δήλωσε:
«Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία συμβάλλει στην προώθηση των ηθικών αξιών στην κοινωνία. Δεν θα πρέπει να υπάρξει διαχωριστική γραμμή μεταξύ του πολιτισμού και της εκκλησίας. Φυσικά από το νόμο στη χώρα μας, η εκκλησία είναι ξεχωριστή από το κράτος. Αλλά στην ψυχή και την ιστορία του λαού μας, όλα αυτά είναι μαζί. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι».

Η Ρωσία θα κάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες να σκεφθούν τι επιτρέπεται οι Rothschild να κάνουν στη δική του χώρα. Έτσι όταν βλέπετε διαμαρτυρίες ενάντια στον Βλαντιμίρ Πούτιν αυτή την περίοδο, να έχετε κατά νου πως είναι πιθανώς σκηνοθετημένες από τους Ρότσιλντ, που προσπαθούν να ελέγξουν τη Ρωσία για άλλη μια φορά.
Πανίσχυρος ο Πούτιν - Απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων με υψωμένη τη σημαία του Χριστιανισμού
Ο Πούτιν προχωρά σε πράξεις και δεν μένει μόνο σε βαρύγδουπα λόγια (βλέπε Έλληνες Πολιτικούς…). Η τελευταία και μάλιστα πολύ ηχηρή ήταν η έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης για τον παγκόσμιο τρομοκράτη, Τζορτζ Σόρος.
Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν στη φαρέτρα τους αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για τον Ούγγρο τραπεζίτη, διεθνή τοκογλύφο και καταδικασμένο εγκληματία. Που αφορούν επιδείνωση των σουηδικών και δανέζικων παραγώγων, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν για επίθεση στη ρωσική χρηματιστηριακή αγορά ..
Ο Σόρος, με τη χρήση αυτών των παραγώγων που χρησιμοποιούν οι τράπεζες του Λουξεμβούργου, παραβιάζει τους όρους της τραπεζικής συμφωνίας που έχει υπογραφεί ανάμεσα στον Βασίλειος Β’ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Και η Δύση τρέμει για τη συνέχεια, αφού ο Πούτιν κινείται ισχυρά έτσι ώστε να εξαφανίσει από τη Ρωσία αυτούς που προκαλούν τη συνολική οικονομική και κοινωνική κατάρρευση και στέλνουν στη φυλακή όλους εκείνους που έχουν δοκιμάσει να σταθούν απέναντι της.
Το γεγονός είναι πως ο Πούτιν είναι πιστός στη Ρωσία και το λαό της, και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, όσο διαθέτει τον έλεγχο αυτού του έθνους, να ξεπουλήσει και να αφήσει τη χώρα του έρμαιο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Γι ‘αυτό διέταξε να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, ο οποίος έχει συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, όταν ήταν έτοιμος να προσφέρει οικονομική βοήθεια σε αυτό που ονομάζεται αντιπολίτευση στη Ρωσία. Και η οποία έστειλε πρόσφατα δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους να λένε ψέματα και παραπληροφορούν-εξαπατούν κατά τη διάρκεια των εκλογών.
Τώρα ο Σόρος έχει ελάχιστα περιθώρια να συνεχίσει τα βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια του, που έπληξαν το σύνολο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, σε συνεργασία με τους Ρότσιλντ / Ροκφέλερ και άλλα τσακάλια. Ο Πούτιν έχει αρχίσει το κυνήγι για αυτούς τους εγκληματίες και τους συνεργούς τους τραπεζίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :