Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Kύριε πρωθυπουργέ, βγείτε και πείτε την αλήθεια στο Λαό. Γιατί εαν δεν βγείτε, θα φάτε όλοι σας το βρωμόξυλο της αρκούδας. Χώρια ο Μαζιώτης…

KIVERNISI-SIRIZA

Τέσσερεις μήνες κάναμε υπομονή.
Με τους λαγούς σαν τον Βαρουφάκη, με τις χελώνες σαν τον Δραγασάκη, με τις κότες σαν τον Λαφαζάνη και την άλλη την σιγανοπαπαδιά τον Στρατούλη(τα κοσμητικά επίθετα εννοτείται σε εισαγωγικά μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου).
Κύριοι, βγείτε και πείτε στο Λαό την αλήθεια.
Ότι τους κοροιδέψατε, υποσχεθήκατε την σύγκρουση με ξένους κώλους(από όλα όσα φαίνονται των Αμερικανών)και ότι δεν είστε διατεθειμένοι να πάτε σε άλλες πολιτείες για να πάει η χώρα ένα βήμα μπροστά.
Πασοκόσκυλα σε όλον τον κρατικό μηχανισμό(ακόμα και στην ΕΡΤ οι παλιοί Πασόκοι που την διέλυσαν), στο υπουργείο Εξωτερικών τα ρημάδια των Παπανδρέου, στο υπουργείο Οικονομικών οι μαφιόζοι της Λαζάρντ, στο υπουργείο Ναυτιλίας οι Κνίτες και οι Πασόκοι, στο, στο, στο…

Εκτός εαν έχουμε κάνει τραγικά λάθη υπολογισμού.
Λένε όσοι σας ψήφισαν: Τι να κάνουν οι έρμοι σε 4 μήνες;
Κύριε πρόεδρε της κυβέρνησης: Η καλή μέρα λέει ο λαός από την αρχή φαίνεται.
Ακόμα και ο Μαζιώτης, περιμένει με την αρμαθιά στο χέρι.
Βγείτε και πείτε την αλήθεια. Οι προηγούμενοι ήταν δοσιλογαράδες , έφυγαν αλλά δεν πλήρωσαν.
Εσείς υποσχεθήκατε, μένετε και ή πάμε όλοι μαζί για την ρήξη με τα κοπρόσκυλα και τους μασόνους ή συμφωνείτε σε νέο μνημόνιο και μας βρίσκετε απέναντι.
Και όχι μόνον εμάς αλλά έναν ολόκληρο Λαό. Αυτόν που πάτε να δουλέψετε.
Σκεφτείτε τι πάτε να κάνετε.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει προιστορία με τους ψεύτες.
Κάθε μέρα μαθαίνουμε για όλους σας. Για τα χθεσινά και για τα σχολιανά σας.
Υ.Γ
Ήταν εικόνα αυτή κύριε πρωθυπουργέ του κυρίου Δραγασάκη να κατεβαίνει σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη από την Μπέμπα της χλιδής και ο αστυνομικούλης να του ανοίγει την πόρτα σαν Φιλιππινέζα; Ντροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :