Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Σχόλιο για την ΞΕΦΤΙΛΑ του Λάκη Λαζόπουλου!! (βίντεο)

lazopoulos

Αγανάκτησαν και έκαναν άγρια επίθεση στον… Λάκη Λαζόπουλο, οπαδοί του ΚΚΕ. Αναδημοσιεύουμε το καυστικό άρθρο κατά του κωμικού από το μπλογκ Revolution Now, που πρόσκειται στο κόμμα του Περισσού με τίτλο: “Σχόλιο για την ξεφτίλα του Λάκη Λαζόπουλου”. Διαβάστε όλο το άρθρο:
Το ότι ο Λάκης Λαζόπουλος αποτελεί τον σύγχρονο γελωτοποιό της μικροαστικής νωχελικότητας το γνωρίζαμε. Όπως επίσης και το γεγονός ότι η, στερεότυπη και βαρετή πλέον, σάτυρα του – ακίνδυνη πλήρως για το εκμεταλλευτικό σύστημα – είναι το ιδανικό τηλεοπτικό χάπι στην περαιτέρω αποχαύνωση του κοινού. Ο Λάκης υπάρχει για να απορροφά σαν ανώδυνο χιουμοριστικό αλεξικέραυνο τους κραδασμούς της λαϊκής δυσαρέσκειας. Γελοιοποιείς τον Άδωνι, γελάς μαζί του, με την ηλιθιότητα του και ‘κει τελειώνει το θέμα: η αστική δημοκρατία βρίσκει τον τρόπο μέσω της ψευδοσάτυρας και του δήθεν αυτοσαρκασμού της να ξεγελάει. Και να συνεχίζει άφοβα το έργο της μπροστά στο ξεσαλωμένο απ’ τα γέλια κοινό των αθλίων.
Ο χθεσινός Λάκης όμως έριξε λάσπη, τόση λάσπη απέναντι στο ΚΚΕ που έβγαζε μάτι ακόμη κι ‘αν ήσουν τυφλός. Ξερνώντας τις ίδιες χιλιοειπωμένες ανοησίες περί «συνεργασίας» και «συνενόησης» της «Αριστεράς», ακούσαμε το Λαζόπουλο να λέει μεταξύ άλλων αθλιοτήτων και τα εξής:
«…διότι όταν έχεις κάνει οικουμενική κυβέρνηση, με το Μητσοτάκη, πρέπει έστω για τα μάτια της ιστορίας (να κάνεις) μια συμφωνία υποτυπώδη με την αριστερά…».
 
Να θυμήσουμε λοιπόν πως στις οικουμενικές κυβερνήσεις Τζανετάκη και Ζολώτα, στις οποίες πήρε μέρος ο ενιαίος ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, υπουργοί των κυβερνήσεων αυτών ήταν:
Νίκος Κωνσταντόπουλος (μετέπειτα πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου), υπουργός εσωτερικών, 2 Ιουλίου 1989- 12 Οκτωβρίου 1989.
Γιάννης Δραγασάκης (μετέπειτα κορυφαίο στέλεχος του Συνασπισμού, του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τσίπρα), αναπληρωτής υπουργός εθνικής οικονομίας, 23 Νοεμβρίου 1989 -13 Φεβρουαρίου 1990.
Φώτης Κουβέλης (μετέπειτα κορυφαίο στέλεχος του Συνασπισμούτου ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος
της ΔΗΜΑΡ), υπουργός δικαιοσύνης, 2 Ιουλίου 1989 – 12 Οκτωβρίου 1989.
Καταλάβατε τώρα κύριε Λαζόπουλε, αγαπητό κοινό, ποιοί συμμετείχαν στην συγκυβέρνηση με το Μητσοτάκη; Πάντως όχι στελέχη του ΚΚΕ, παρά μονάχα αυτοί που ήθελαν τη διάλυση του ΚΚΕ και που αργότερα έχτισαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον οποίο ο κ.Λαζόπουλος προσκυνά.
Πάρτε μια δόση της γκεμπελικής ξεφτίλας του εν λόγω κυρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :