Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΣ OΜΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ! ΦΟΒΟΣ, ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ-ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ-ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

casihsihihshishij

Για τους Ίωνες φυσικούς η αρχή του κόσμου ήταν το νερό,ο αέρας ,το άπειρο….για τους τζιχαντιστές τους Τούρκους τους Σαουδάραβες και τους Αμερικανούς είναι το αίμα ….

Για τον Ηράκλειτο «Ήλιος ουχ΄ υπερβήσεται μέτρα» διαφορετικά οι Ερινύες αναλαμβάνουν δράση τιμωρητική οι τζιχαντιστές και οι δυτικοί υπερέβησαν Ήλιο…..η απόλυτη ύβρις…..φιμώνουν το ουρλιαχτό ενός λαού το βογγητό και το ψυχοράγημα να μην ακουστεί φιμώνουν έναν λαό την ώρα του ρόγχου ΜΜΕ και κυβερνήσεις διεθνείς οργανισμοί, είναι η μεγαλύτερη Σκοτεινή Παρένθεση της σύγχρονης ιστορίας, η κοινή γνώμη παγιδευμένη στην πλατωνική σπηλιά όπου η τηλεόραση της προβάλει ανηλεώς τις σκιές των γεγονότων…και τις αποδέχεται ως την μόνη αλήθεια.Η μόνη αλήθεια, πόσο τζιχαντιστική είναι αυτή η μονόδρομη πληροφόρηση η επιβεβλημένη..η μόνη αλήθεια ….
«Ίσως το φως θα είναι μια νέα τιμωρία» που έλεγε ο αλεξανδρινός αλλά δεν υπάρχει άλλη δίοδος.
gccvy
Ανάρτηση στις 30 Μαρτίου 2015 σε μπλογκ με την ένδειξη «Συρία:το Ισλαμικό Κράτος αποκεφαλίζει on line σύριους στρατιώτες και σχηματίζουν ποτάμι από το αίμα τους.»
Eυλάβεια δεν είναι αυτό ,ευλάβεια είναι το ευ+λαβείν το να κρατάς καλάς και όχι βεβαια το κομμένο κεφάλι του Άλλου……να τηρείς καλά να παρατηρείς καλά να είσαι σε εγρήγορση πνευματική ενάργεια.

cagfugugugu
Πρωταγόρας Αισχύλος και άλλοι διώχθηκαν για τις πεποιθήσεις τους και πέρασαν από δίκες αιώνες π.Χ
cavyygyvg
Το 2015 μ.Χ η Δύση θα ήταν απλός θεατής αν όχι υποκινητής του αποκεφαλισμού ενός Πρωταγόρα όταν θα επαναλάμβανε στερεότυπα γαλιλαιικό τον τρόπο:»περί μεν θεών ουκ έχω ειδέναι ουθ΄ ως εισίν ουθ΄ ως ουκ εισίν ουθ΄ οποίοι τινές ιδέαν «CaUGGUMGUMGU
caqqihhipqhiqhiqhi
Oμαδικός αποκεφαλισμός ως θύτες συμμετέχουν και έφηβοι ενώ στην αρχή ένα παιδί δίνει μαχαίρια στους δημίους.ένας τζιχαντιστής βγάζει ένα διάγγελμα θανάτου.Πορτοκαλί φόρμες………
ctffygygu
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ +18
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ
http://www.prochan.com/embed?f=28c_1427584984
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :