Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ! ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΑΤΥΧΟΥΣ” …ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ; ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ KAI… ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”!

01052015-H1FDHDTHDTHFT100

Μια 19χρονη στη πόλη Όρνσκολντσβικ της Σουηδίας, λυπήθηκε τρείς μετανάστες Ρουμάνους τσιγγάνους επαίτες και αποφάσισε να τους προσκαλέσει σπίτι της. Αλλά αντί να της δείξουν ευγνωμοσύνη, οι τρεις Ρομά την βίασαν. Ήταν Σάββατο όταν η γυναίκα ήρθε σε επαφή με τους τρεις άνδρες στο Travel Center στο Örnsköldsvik. Τους κάλεσε στο σπίτι της για να κοιμηθούν, να κάνουν ντους και να φάνε. Τη νύχτα την βίασαν ομαδικά.
Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν την άλλη μέρα από την αστυνομία, ενώ διατάχθηκε ιατροδικαστική έρευνα για το θύμα. Η αστυνομία κράτησε μυστική την ταυτότητα των δραστών, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για τρεις Ρομά από την Ρουμανία γύρω στα 20.
Μια τοπική εφημερίδα, η Örnsköldsvik Allehanda, δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ένα μεγάλο άρθρο για τους επαίτες Ρομά που έχουν κατακλύσει το Travel Center στο Örnsköldsvik. Στο άρθρο μάλιστα, έδινε συνέντευξη ένας από τους συλληφθέντες άνδρες, ο οποίος έλεγε για την κατάστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :