Σάββατο 30 Μαΐου 2015

“ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ” ΤΩΡΑ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ. “ΑΘΛΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ” ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΟΙΟΝ” ΤΩΝ ΝΕΟΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ EKANAN ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΑΠ’ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

tsekouzaxopoulos

“Προσπαθούσε ο άθλιος υπηρέτης βρώμικων συμφερόντων να βρει κάτι για τον Καμμένονπου χάλασε την δουλειά των οπλάδων και έστειλε τους φακέλους στην δικαιοσύνη. Έβαλε λυτούς και δεμένους, διεφθαρμένα σταγονίδια που έχουν παραμείνει σε θέσεις εξουσίας για να βρει «πως μπορεί να στοίχισε τόσο φτηνά το ταξίδι». Παρέα βεβαίως με το άλλο μεγαλολαμόγιο, που έβγαλε τα εκατομμύρια του στο εξωτερικό ενώ εδώ πούλαγε μνημόνιο.
Εντέλει ο άθλιος «ανακάλυψε» ότι ο Καμμένος είχε πληρώσει όλα τα έξτρα από την τσέπη του!
Τι σημασία έχει όμως; Εξαπολύουν ένα εμετικό πρωτοσέλιδο για «χίλια ευρώ φιλέτα» και στο τέλος γράφουμε με μικρά… γράμματα ότι «τα πλήρωσε με την προσωπική του κάρτα».

Εδώ όμως κύριοι της κυβέρνησης, τελειώνει η πλάκα. Ή θα τελειώσετε με τους εγκληματίες της προπαγάνδας ή θα σας τελειώσουν εσάς, μαζί και την πατρίδα.
Αναμένουμε λοιπόν μετά τις εξελίξεις για την συμφωνία, να δικαιώσετε τον Ελληνικό λαό που σας εμπιστεύθηκε τιμωρώντας σκληρά τους δολοφόνους του έθνους. Σκληρά, αδυσώπητα και άμεσα”, γράφει το φιλοκαμμένικο olympia.gr εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στο παρελκόμενο σκοτεινών επιχειρηματικών συμφερόντων, όπως προκύπτει από τα εξώφυλλα του τα τελευταία χρόνια της ακμής του.
 themos-kammenos-thema
Μάλιστα δημοσιοποιείται και απόσπασμα της δικογραφίας με τα 5.000.000 ευρώ για τα οποία ο κομιστής ηθωώθει από τα διοικητικά και ποινικά δικαστήρια.
Διαβάζουμε : “ΕΓΓΡΑΦΑ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Ω ΤΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ…
Τα 5 εκατομμύρια, το πόρισμα – κόλαφος και η συγκάλυψη του σκανδάλου από Παπανδρέου – Σαμαρά.
Δήλωνε σκάφη ψευδώς ως «τουριστικά» – κόλαφος η απάντηση των αρμοδίων αρχών.Η συγκάλυψη του σκανδάλου – μαμούθ αποτελεί ντροπή για την δημοκρατία και φανερώνει πως λειτουργεί η διαπλοκή.
Η κυβέρνηση οφείλει τώρα να τιμωρήσει παραδειγματικά τους διαπλεκόμενους και όσους συγκάλυψαν το μέγα αυτό σκάνδαλο. Οφείλει επίσης να εντοπίσει ποιός γεμίζει με μαύρο χρήμα τον Αναστασιάδη για να δολοφονεί την δημοκρατία και την αλήθεια”.
Καλά όλα αυτά, με τη διαφορά ότι όταν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τα αποκάλυπτε εδώ και 4 χρόνια σεις που τώρα τα συντάσσετε, σφυρίζατε αδιάφορα.
Τώρα που σας κάρφωσε για τα ακριβά φιλέτα του Πάνου Καμμένου, αντιληφθήκατε το μέγεθος της διαπλοκής και της βρωμιάς;
Ας προσεχατε…

Δεν υπάρχουν σχόλια :