Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΤΡΕΜΕΙ τη Χ.Α ο Μεϊμαράκης: “Αν δεν ψηφίσουμε το Μνημόνιο του Σύριζα, δεύτερο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή!” (ΒΙΝΤΕΟ)

176280-meimarakis

“Αν αυτήν την στιγμή τα ζητήματα τα εσωκομματικά κυριαρχήσουν, η Νέα Δημοκρατία θα δώσει μια εικόνα τέτοιαπου αν – ω μη γένοιτο – οδηγηθούμε σε κάλπες, θα επιβεβαιώσουμε την κυριαρχία Τσίπρα. Δεν θα υπάρχει Νέα Δημοκρατία!
Γι΄ αυτό πιστεύω ότι πρέπει η ηγετική ομάδα να βρίσκει λύσεις σύνθεσης, όχι αποσύνθεσης. Λύσεις συνεννόησης, όχι επιβολής. Εάν δεν συνεννοηθούμε και δώσουμε μια τέτοια εικόνα, πολλοί πιστεύουν εν τω μεταξύ ότι θα με διαγράψει. Ας με διαγράψει… Η συνείδησή μου λέει αυτό. δεν είναι όμως εκεί το θέμα. Γιατί σας επαναλαμβάνω: Πέρασε η συμφωνία, με ψήφους όπως λέτε εσείς άλλων κομμάτων, η κυβέρνηση κρίνει ότι δεν έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και προσφεύγει στον λαό. Σενάριο ανοιχτό το οποίο μας λένε κάθε μέρα οι υπουργοί.
Εμείς πρέπει να διασπαστούμε; Να διαγράψουμε; Να μην έχουμε ψηφοδέλτια; Τι θα κάνουμε; Και θα έρθει δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή μετά;

Έχουμε ιστορική ευθύνη απέναντι σε αυτά, πρέπει να τα αξιολογήσουμε. Πρέπει να βρούμε ως πρώτο ζήτημα εθνικό την συμφωνία, να την συζητήσουμε και μετά έχουμε τον χρόνο – ψύχραιμα, ήρεμα- . Γιατί πρέπει τώρα να σπαταλάμε ενέργεια για αυτά τα θέματα και να απογοητεύουμε ακόμη περισσότερο τον κόσμο μας;” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μειμαράκης σε συνέντευξη που έδωσε σε καθεστωτικό ραδιόφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :