Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

“ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ” -ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ; ΠΟΣΟ “ΚΟΤΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;;

mpakogianni

Δεν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της Ντόρας Μπακογιάννη?
«Εάν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Παρασκευή (29 Μαίου 2015), φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο, που είναι και τριήμερο, θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες, το λεγόμενο έλεγχο του κεφαλαίου, όπως συνέβη και στην Κύπρο … Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι ακολουθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία έως την Παρασκευή », δήλωσε στον ” Σκάι ” (25 Μαίου 2015) η βουλευτής της ” Νέας Δημοκρατίας ” Ντόρα Μπακογιάννη.
Εάν τέτοιες δηλώσεις, που φοβίζουν και τρομοκρατούν τον κόσμο, αδειάζουν τις Τράπεζες κλπ, γίνονταν π.χ. στις ΗΠΑ και οι ” προφητείες ” δεν επαληθεύονταν, σίγουρα … χειροπέδες και ” ψειρού ”. Στο ελλαδιστάν -με την ημιανύπαρκτη ελεγχόμενη ” δικαιοσύνη ” – ποιός δουλοπρεπής, π.χ. υπουργός, τολμά να πράξει το αυτονόητο?”, αναρωτιέται το ομογενειακό kalami.net. Τα ίδια αναρωτιόμαστε κι εμείς. Για τα όσα είπε η κυρία Μπακογιάννη, της φατρίας των πολιτικών ηγητόρων της ΝΔ που διέλυσαν τη χώρα.
Επαναλαμβάνουμε προς τους εισαγγελείς της χώρας που κάνουν ότι δεν ακούν και δεν βλέπουν τελευταία αλλά μερικές φορές κάνουν ότι δεν διαβάζουν: “Αν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Παρασκευή, φοβάμαι οτι το Σαββατοκύριακο που είναι και τριήμερο, θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες, το λεγόμενο capital control, όπως συνέβη και στην Κύπρο, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.
Πιστεύω όμως, πρόσθεσε, ότι ο κ. Τσίιπρας θα φέρει ως την Παρασκευή μία συμφωνία.
Η πρώην Υπουργός κάλεσε τον κ. Τσίπρα να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή «να την ψηφίσουμε όλοι οι άλλοι» και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με υπηρεσιακή Κυβέρνηση.
Εαν  οι τράπεζες ανοίξουν κανονικά παρέχοντας τις συνήθεις υπηρεσίες, η κυρία Μπακογιάννη πρέπει να διωχθεί ποινικ΄ναι ή ου ρε απατέώνες και σκυλιά του καθεστώτος;

Δεν υπάρχουν σχόλια :