Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΒΙΖΙΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ



DOL
Γράφαμε προχθές Τετάρτη 13/03/2012 σε σχόλιο με τον τίτλο «Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ»:
«Επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε χθες ο… leader of SYRIZA, ο οποίος έβγαλε και λόγο (σε κλειστό χώρο βεβαίως…), επαναλαμβάνοντας τα κούφια λόγια που πρώτος είχε πει παλαιότερα στην ταβέρνα του Μπαϊρακτάρη ο Κωστάκης Καραμανλής, περί… «νταβατζήδων»: «Το ίδιο πολιτικό προσωπικό που χρεοκόπησε τη χώρα και την έριξε στα βράχια για χάρη των εγχώριων νταβατζήδων -για να θυμηθώ μια έκφραση που κάποτε είχε ενοχλήσει πολλούς…»
Όσο, λοιπόν, καταπολέμησε τη διαπλοκή και τους «νταβατζήδες» ο… πρώτος διδάξας, κάπως έτσι θα τους καταπολεμήσει και ο… αντιγραφέας του!…»
Για το ότι θα ερχόταν η ώρα να δικαιωθούμε στην εκτίμησή μας αυτή δεν υπήρχε καμία αμφιβολία. Αλλά, ότι θα δικαιωνόμασταν… αυθημερόν (!!!), αυτό πραγματικά ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Την ίδια ημέρα και ώρα, λοιπόν, που εσείς διαβάζατε το παραπάνω σχόλιο, ο Τσίπρας έκανε βίζιτα σ’ έναν από τους «νταβατζήδες» που κατήγγειλε μόλις την προηγουμένη ημέρα: στον Ψυχάρη του φοβερού και τρομερού συγκροτήματος Λαμπράκη, για το οποίο υπάρχει παλαιόθεν η φήμη πως «ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις». Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε τη σχετική είδηση από την επίσημη κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή», που δημοσιεύτηκε σήμερα Πέμπτη:
Επίσκεψη στον ΔΟΛ από τον Αλ. Τσίπρα
«Με τον πρόεδρο του ΔΟΛ Στ. Ψυχάρη και τα διευθυντικά στελέχη των εφημερίδων “Βήμα” και “Νέα” είχε συνάντηση χθες ο Αλέξης Τσίπρας, στην έδρα του δημοσιογραφικού οργανισμού. Η επίσκεψη αυτή, που δεν είναι η πρώτη (είχε προηγηθεί αντίστοιχη, προ ημερών, στην “Καθημερινή”), είναι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τα Μέσα Ενημέρωσης και το ρόλο που επιτελούν. Μαζί με τον Αλ. Τσίπρα στη χθεσινή συνάντηση ήταν και οι Π. Σκουρλέτης και Β. Μουλόπουλος».
Πολιτικό συμπέρασμα: Όπως… κατατρόπωσε τους «νταβατζήδες» ο… χαριτωμένος leader of SYRIZA, κάπως έτσι θα… σκίσει το Μνημόνιο και θα στείλει στον αγύριστο τους διεθνείς τοκογλύφους! Όποιος είναι χαζός ας τον πιστέψει!
(ΥΓ) 1: Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο σημερινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος, πριν γίνει βουλευτής ήταν δημοσιογράφος. Που; Στο αμαρτωλό Συγκρότημα Λαμπράκη φυσικά! Προφανώς, λοιπόν, συνόδευσε τον Τσίπρα μέχρι εκεί για να του μάθει τα… κατατόπια.
(ΥΓ) 2: Σας θυμίζουμε ότι προ ημερών ο… εχθρός της διαπλοκής και… απηνής διώκτης των «νταβατζήδων», είχε επισκεφθεί το μαγαζάκι του Αλαφούζου (ΣΚΑΪ, Καθημερινή κ.τ.λ.), γεγονός που επιβεβαιώνεται πλήρως από το προαναφερθέν δημοσίευμα της Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :