Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο «ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ»… ΛΕΝΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ



Chernobyl - 20 Years After Nuclear Meltdown
Χωρίς αμφιβολία, το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα των μπολσεβίκων είναι το θράσος και η ξεδιαντροπιά. Έτσι, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, ο σύντροφος Μπογιόπουλος (ένα κακέκτυπο του Λένιν…) έγραψε ένα περισπούδαστο άρθρο στον «Ριζοσπάστη», με τίτλο: «Τα μονοπώλια σκοτώνουν – Δύο χρόνια από τη Φουκουσίμα». Ιδού:
«Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την τραγωδία στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας. Μια τραγωδία που ξεκίνησε με τον τρομακτικό σεισμό των 9 ρίχτερ που έπληξε τη χώρα το Μάρτη του 2011 και το τσουνάμι που ακολούθησε.
Αλλά για τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, τους εκατοντάδες χιλιάδες πληγέντες, τις καταστροφές άνω των 220 δισ. δολαρίων, φταίει μόνο ο Εγκέλαδος και η φύση;
«Ναι», απαντούν όσοι θεωρούν ότι αποτελεί «φυσικό φαινόμενο» να «ανήκουν» στα μονοπώλια τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη: Από τον αέρα, το νερό, το υπέδαφος, μέχρι τα αναγκαία για τη διαβίωση των ανθρώπων προϊόντα έως και την πυρηνική ενέργεια
Όμως η συμφορά στη Φουκουσίμα, που μέσα σε λίγες ώρες μετατράπηκε από μια τεράστια σε έκταση ανθρωπιστική καταστροφή σε παγκόσμιο θρίλερ ενός επαπειλούμενου πυρηνικού ολέθρου, έθεσε για μια ακόμα φορά με όρους «ολοκαυτώματος» το ερώτημα:
Τι σημαίνει για την κοινωνία να βρίσκεται υπό την «κατοχή» των μονοπωλίων; Μεταξύ άλλων, εκείνων των μονοπωλίων που διαχειρίζονται πυρηνικά εργοστάσια…».
Τα… μονοπώλια, λοιπόν, ευθύνονται για «τους δεκάδες νεκρούς, τους εκατοντάδες χιλιάδες πληγέντες, τις καταστροφές άνω των 220 δις. δολαρίων», σύμφωνα με τον σύντροφο… Λενινόπουλο.
Αλλά, οι πυρηνικές καταστροφές δεν άρχισαν στη Φουκουσίμα. Υπήρξαν κι άλλες στο παρελθόν. Όπως του Τσερνομπίλ για παράδειγμα. Που δεν ανήκε στα «μονοπώλια», αλλά στο μονοπώλιο του σοβιετικού κράτους. Ποιος, λοιπόν, ευθύνεται σύντροφε Μπογιόπουλε-Λενινόπουλε για τους χιλιάδες νεκρούς, τους εκατοντάδες΄χιλιάδες πληγέντες, τις τεράστιες καταστροφές, τη μόλυνση του περιβάλλοντος που επεκτάθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα και μόλυνε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, τον τρόμο που έζησε τότε ολόκληρος ο κόσμος κ.τ.λ., κ.τ.λ.; Κοιτάξου καλά στον καθρέφτη και πες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :