Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟK ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Αλλάζουν τον νόμο για τις δημοτικές εκλογές λόγω Χρυσής Αυγής!

ΣΟK ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Αλλάζουν τον νόμο για τις δημοτικές εκλογές λόγω Χρυσής Αυγής
Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το καθεστώς από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και την επέλαση της Χρυσής Αυγής σε αυτές. Τα δημοσκοπικά δεδομένα εδώ και καιρό είχαν προειδοποιήσει τον Σαμαρά για το τι μέλλει γενέσθαι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Σαμαράς έβλεπε δήμους και περιφέρειες να έρχονται στα χέρια της Χρυσής Αυγής, να γίνεται δηλαδή άλλο ένα βήμα προς την διάλυση του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας. Έτσι αρχίζουν και σκαρφίζονται πονηρά σχέδια, ώστε να περισώσουν ό,τι μπορούν από το καταρρέον καθεστώς τους.
Οι πληροφορίες απορρέουν από την εφημερίδα «Καθημερινή», που έχει ισχυρούς δεσμούς με το περιβάλλον Σαμαρά και το γενικότερο καθεστώς, με την ροζ, γαλάζια ή πράσινη έννοια του. Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι ο Σαμαράς σκέφτεται εντόνως ένα νέο εκλογικό σύστημα, το οποίο θα έχει ως στόχο την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής ή όπως το θέτει η «Καθημερινή» να «απεγκλωβιστεί, κατά το δυνατόν, η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον «εναγκαλισμό» των κομμάτων».
Κοινώς άμα είναι ο εκάστοτε Δήμος ή Περιφέρεια να φύγει από το καθεστώς και να περιέλθει στα χέρια των «φασιστών», τότε καλύτερα να μην τον πάρει κανείς. Το σχέδιο προβλέπει δύο ψηφοδέλτια σε κάθε δήμο και περιφέρεια. Ένα ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες και ένα ψηφοδέλτιο με όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Ο στόχος, βέβαια, δεν είναι να «απεγκλωβιστεί, κατά το δυνατόν, η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον «εναγκαλισμό» των κομμάτων», αλλά να αποδυναμωθεί ο εκάστοτε Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης, αφού αυτός υπάρχει πιθανότητα να μην έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό ή Περιφερειακό Συμβούλιο που θα εκλεγεί και έτσι θα καταστεί αδύνατη η παραγωγή οποιουδήποτε έργου.
Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους τα παπαγαλάκια των διεθνών τοκογλύφων. Όσες φορές και αν καταπατήσουν το Σύνταγμα που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται, όσες φορές και αν προβούν σε εκλογικά ή νομικά πραξικοπήματα, προκειμένου να περιορίσουν την δράση της Χρυσής Αυγής, όλες τους οι προσπάθειες θα αποβούν μάταιες. Ο ερχομός της Εθνικής Ηγεσίας της Χρυσής Αυγής είναι κάτι το αναπόφευκτο. Είναι η φυσική και κληρονομική διάθεση των Ελλήνων για Πατρίδα, Ελευθερία και Αξιοπρέπεια, μία διάθεση που δεν «σηκώνει» τους πολιτικάντηδες και θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας μια για πάντα. Ό,τι και αν κάνουν. Ό,τι και αν σκαρφιστούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια :