Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ομολογία από «Έθνος» - Μπόμπολα: «Ξεφτιλίζεται η δικαιοσύνη από τις παράνομες μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής»

Ομολογία από «Έθνος» - Μπόμπολα: «Ξεφτιλίζεται η δικαιοσύνη από τις παράνομες μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής»
«Η Δικαιοσύνη υποχρεώνεται να εφαρμόζει χωρίς πειθώ και φειδώ αυτά τα περίφημα προκρούστεια και ανυπόληπτα τσιτάτα «ύποπτος φυγής», «ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων», επομένως… προφυλακιστέος»
Το «Έθνος» του Μπόμπολα είναι μία από τις φυλλάδες που από την πρώτη στιγμή μπήκαν στην πρωτοπορία της εξύφανσης της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω φυλλάδα έχει πολλάκις συκοφαντήσει σκαιά την Χρυσή Αυγή και τους Βουλευτές της, με προφανή σκοπό να σιγήσει η μοναδική φωνή εν Ελλάδι που καταδεικνύει διάφορες εξυπηρετήσεις της συγκυβερνήσεως προς την εργοδοσία της.

Το σημερινό Σαββατιάτικο φύλλο της εν λόγω φυλλάδας περιλαμβάνει την απορρέουσα είτε από αλαζονεία, είτε από απελπισία, ομολογία για την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος που έχει λάβει εντολή από την ηγεσία της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά, προκειμένου να πλήξει την Χρυσή Αυγή. Ουσιαστικώς αυτό που ομολογείται στις ρυπαρές σελίδες της εν λόγω φυλλάδας, είναι ότι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής προφυλακίζονται άνευ στοιχείων και άνευ κατηγορητηρίου, μόνο και μόνο επειδή κόβουν ψηφαλάκια από τις εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.
Σας παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα από το άρθρο του Δικηγόρου, Βασίλη Γκουρογιάννη, από το «Έθνος»:
«Νομίζω ότι έχει παγιδευτεί σε αυτό που λέγεται εγκληματική οργάνωση και θα πρέπει να το αιτιολογεί με τις αποφάσεις της… ότι μία τροποποιημένη καραμπίνα που βρέθηκε εδώ ή εκεί, ένα αεροβόλο, μια σφεντόνα, ένας κάλυκας, είναι τα όπλα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή που με αυτά θα προμηθεύσει τον στρατό των 500.000 ψηφοφόρων και θα ανατρέψει το δημοκρατικό πολίτευμα!
Επίσης θα υποχρεώνεται να εφαρμόζει χωρίς πειθώ και φειδώ αυτά τα περίφημα προκρούστεια και ανυπόληπτα τσιτάτα «ύποπτος φυγής», «ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων», επομένως… προφυλακιστέος! Δυστυχώς η Δικαιοσύνη, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τα φυσικά πρόσωπα, θα βγει βαριά τραυματισμένη από αυτή τη σύγκρουση ενώ η Χρυσή Αυγή θα ζει και θα βασιλεύει, ακόμα και ακέφαλη!»
Τα γραφόμενα του δικηγόρου – συνεπώς βαθύτερου γνώστη των νομικών από τον κάθε δημοσιογραφίσκο – αποδεικνύουν αυτό που λέει από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή. Δεν υφίσταται κανένα στοιχείο βάσει του οποίου προφυλακίζονται οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Οι εγκάθετες ανακρίτριες και ο εντολοδόχος του Σαμαρά εισαγγελέας εφαρμόζουν «χωρίς πειθώ και φειδώ αυτά τα περίφημα προκρούστεια και ανυπόληπτα τσιτάτα “ύποπτος φυγής”, “ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων”», προκειμένου να βάλουν στην φυλακή τους εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού.
Στηρίζονται σε ένα καθ’ όλα νόμιμο όπλο, προκειμένου να φέρουν ενώπιον τους έναν Βουλευτή της Χρυσής Αυγής και ακολούθως τον κρίνουν καταχρηστικά ως «ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων» και τον βάζουν φυλακή. Αυτά, βεβαίως, δεν είναι κάποιες «αποκαλύψεις» που κάνει ο Γκουρογιάννης, αλλά αυτό που έχει αντιληφθεί ο κάθε Έλληνας πολίτης που έχει παρακολουθήσει – έστω και επιφανειακά – την όλη υπόθεση. Ουδείς εκ των προφυλακισθέτων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος επειδή υπήρχαν ενδείξεις ενοχής του. Όλοι ερωτήθηκαν περί «ανέμων και υδάτων», αφού καμία ερώτηση δεν είχε σημασία σε μία ήδη αποφασισμένη προφυλάκιση.
Το σκεπτικό με το οποίο ο Γκουρογιάννης λέει αυτά που λέει είναι στην ουσία μία έκκληση προς τη χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Την καλεί να αφήσει στην άκρη τον νομικό μανδύα με τον οποίο έχει μασκαρέψει την απροκάλυπτη (κατ’ εντολή των σιωνιστών…) επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής και να προχωρήσει στην απόφαση να θέσει εκτός νόμου το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Συγκεκριμένα λέει:
«Η Δικαιοσύνη έχει φτάσει σε σημείο να υποχρεώνεται να κόβει τους δηλητηριώδεις καρπούς ενός δηλητηριώδους δέντρου αλλά να μην μπορεί (εκ του Συντάγματος και των καθιερωμένων αρχών της ελεύθερης έκφρασης των ιδεολογιών) να κόψει το δέντρο και να ξεριζώσει τις ρίζες του… Το ήδη πληγωμένο κύρος της δικαιοσύνης από τους χειρισμούς τόσων άλλων σημαντικών υποθέσεων δεν θα αντέξει αυτή τη σύγκρουση αν η εκτελεστική εξουσία δεν πάρει τη θαρραλέα αλλά αναγκαία απόφαση να κηρύξει παράνομους όχι τους δηλητηριώδεις καρπούς της Χρυσής Αυγής, αλλά το ίδιο το δέντρο και να το κόψει.»
Καταρχάς να πούμε ότι δύο φορές στο κείμενο του ο Γκουρογιάννης χρησιμοποιεί την λέξη «υποχρεώνεται» μιλώντας για παράνομους χειρισμούς από πλευράς των επιόρκων. Αλήθεια, μιας και είναι και αρθρογράφος του «Έθνους», από ποιόν και με ποιο τρόπο «υποχρεώνονται» να κάνουν όλες αυτές τις παρανομίες; Γιατί δεν καλεί κάποιος εισαγγελέας τον κ. Γκουρογιάννη να τον ρωτήσει τι γνωρίζει για το ζήτημα και χρησιμοποιεί με επιμονή την λέξη «υποχρεώνεται».
Υ.Γ.: Επειδή κάποιος καλοθελητής μπορεί να πει ότι η γνώμη ενός αρθρογραφού δεν είναι δυνατόν να εκφράζει μία εφημερίδα, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο αρθρογράφος του Έθνους, Δελαστίκ, είχε λογοκριθεί και απειληθεί με απόλυση για άρθρο του σχετικά με την Χρυσή Αυγή. Συνεπώς συμπεραίνουμε ότι το άρθρο Γκουρογιάννη πέρασε και εγκρίθηκε από την λογοκρισία της αρχισυνταξίας του «Έθνους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :