Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!


    Ενώ έχουν περάσει μήνες από τη δικαίωση των ενστόλων από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.) για τις μειώσεις των μισθών τους από τον Αύγουστο του 2013, η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας σκοπεύει να αποκαταστήσει μόνο ένα μικρό μέρος των περικοπών που υπέστησαν, ενώ με περικοπές θα εισπράξουν και τα αναδρομικά τους, σύμφωνα με «διαρροές» του οικονομικού επιτελείου.
Μάλιστα, κι αυτό το μικρό μέρος των αναδρομικών που θα επιστραφούν στους ενστόλους δεν πρόκειται να τους καταβληθούν εφ’ άπαξ, αλλά μέχρι το τέλος του… 2015, ενώ θα συμψηφιστούν και με το προεκλογικό χατζιλίκι των 500 ευρώ που πήρε ένα μικρό μέρος των ενστόλων πριν από τις πρόσφατες ευρωεκλογές (για να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή…).
Τέλος, για να καταργηθεί και στην πράξη η απόφαση του Σ.τ.Ε., η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων έχει αποφασίσει να καταρτίσει νέο μισθολόγιο για τους ενστόλους, που θα τεθεί σε εφαρμογή από 1/1/2015 και θα μειώνει ακόμα περισσότερο τους ήδη πενιχρούς μισθούς τους!

Βεβαίως, αυτά δεν ανακοινώνονται επισήμως από τώρα, γιατί έρχονται πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο. Η… λυπητερή θα γνωστοποιηθεί μετά την απομάκρυνση από την… κάλπη!
(ΥΓ): Μετά κι απ’ όλη αυτή την αισχρή κοροϊδία, απορούμε αν θα υπάρξει έστω κι ένας ένστολος που δε θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Άγαλμα θα του κάνουν οι Σαμαροβενιζέλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :