Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ - ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Η ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ - Ανατροπή δεδομένων

Ανατροπή δεδομένων  - Πώς έχασε τη ζωή της άδικα η Άννα Πολλάτου
Ανατροπή σκηνικού σε ό,τι αφορά τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της πριν από δύο περίπου μήνες η Αννα Πολλάτου.Σύμφωνα, λοιπόν με την έκθεση των εμπειρογνωμόνων, η περίεργη και αδικαιολόγητη... συμπεριφορά που είχε το αυτοκίνητο της Άννας την παρέσυρε στον θάνατο μετά από δυστύχημα στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου.
Βάσει των εκθέσεων οι φήμες για χαλαζόπτωση την ώρα του τραγικού τροχαίου δεν επαληθεύονται, αν και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό, καθώς είχε βρέξει λίγη ώρα πριν, κάτι που ανάγκασε τους δύο οδηγούς να κινούνται με μικρή ταχύτητα.Ερωτήματα προκαλεί το πώς το αυτοκίνητο της 31χρονης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας περιστροφή, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, οι επιβάτες του οποίου τραυματίστηκαν.
Οι εμπειρογνώμονες φέρονται να εστιάζουν στο ταμπλό του οχήματος της Άννας, το οποίο αποκολλήθηκε από την αλουμινένια βάση του και με δύναμη... κινήθηκε μέσα στην καμπίνα. Αυτό είχε ολέθριες συνέπειες. Εκτός του ότι χτύπησε την άτυχη Αννούλα, παρέσυρε το τιμόνι από τον άξονά του, με αποτέλεσμα η αθλήτρια να βρεθεί μετέωρη μέσα στην καμπίνα και το κορμί της να κολλήσει με βία πάνω στο κάθισμα.Το σώμα της κοπέλας, η οποία φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωθήθηκε προς τα πίσω και αριστερά, με αποτέλεσμα να υποστεί έντονη στρέβλωση, ενώ ο αυχένας της έμεινε μετέωρος στο κενό, αριστερά από το κάθισμα του οδηγού.

Η βίαιη κάμψη και διάταση του αυχένα έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης αθλήτριας, καθώς προκάλεσε απότομη διακοπή της αναπνευστικής λειτουργίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση…Η οικογένεια της Πολλάτου θα ζητήσει ευθύνες από την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου, υποστηρίζοντας ότι το δυστύχημα οφείλεται σε ελαττωματικότητα του συγκεκριμένου Ι.Χ. Για τον λόγο αυτό διόρισε και δικό της τεχνικό σύμβουλο, ενώ ο δικηγόρος της Γιάννης Μαρακάκης κάνει λόγο για «ωρολογιακή βόμβα που οδηγούσε η Άννα και δυστυχώς, έσκασε στα χέρια της».
troxaio-3_3.jpg
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :