Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΤΣΙΡΚΟ! ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ… ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣΈχουμε δει στην Ελλάδα πολιτικούς απατεώνες σωρό, αλλά σαν κι αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ξαναπεράσει άλλοι! Ούτε καν η πασοκαρία της ανδρεϊκής εποχής δε συγκρίνεται μαζί τους!

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που στην πρόταση για συμφωνία των Τσιπροκαμμένων προς τους λεγόμενους «δανειστές», υπάρχει μεταξύ άλλων και η ιδιωτικοποίηση του λιμένος Πειραιώς (η οποία, για πολλούς και διάφορους λόγους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη), τα αριστερά τσίρκουλα του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι θα οργανώσουν… διαδηλώσεις κατά της ιδιωτικοποίησης!!!Έτσι, ο βολευτής Πειραιώς των Λαφαζανίστας, Στάθης Λεωτσάκος, εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και δήλωσε στα σοβαρά, ότι: «Θα κάνουμε διαδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης στο λιμάνι του Πειραιά και καλούμε και τα άλλα κόμματα».

Δηλαδή, αν καταλάβατε καλά, την ίδια μέρα θα υπερψηφίζουν στη βουλή τις ιδιωτικοποιήσεις (καθότι κανένας δε λέει στα ίσα ότι θα τις καταψηφίσει, ούτε αφήνει να εννοηθεί κάτι τέτοιο…) και αφού το πράξουν θα τρέχουν να διαδηλώσουν εναντίον τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :