Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥΤΙΝ, BRICS ΚΑΙ… ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ: ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ!Γράφει ο Αντίοχος

Υπάρχουν στην Ελλάδα ουκ ολίγα κοροϊδάκια, που έχουν φάει το παραμύθι των «εθνικοφρόνων» και… πολεμοχαρών παπαγάλων των Τσιπροκαμμένων, καθώς επίσης και των κλόουν Λαφαζανίστας, ότι από ώρα σε ώρα έρχεται η… ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους, και μετά απ’ αυτήν θα αλλάξει ο προσανατολισμός της χώρας, θα προσχωρήσουμε στην Ευρασιατική Ένωση και στους BRICS, θα κατέβει ο ρωσσικός στόλος στο Αιγαίο και τα λοιπά και τα λοιπά…

Προς όλα αυτά τα κοροϊδάκια, απήντησε ο Πάκης Παυλόπουλος –προφανέστατα σε συνεννόηση με τους Τσιπροκαμμένους, που τον έκαναν πρόεδρο- για να τα προσγειώσει στην πραγματικότητα και να μην πολυπαίρνουν αέρα, με την γνωστή καραμανλική ρήση «Ανήκομεν εις την Δύσιν», εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητά του, ότι θα επέλθει συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους και θα παραμείνουμε δέσμιοι της ευρωζώνης:

Ιδού, λοιπόν, τι είπε ο πρόεδρος Πάκης κατά την ορκωμοσία των νέων διπλωματικών ακολούθων, που έγινε στο υπουργείο Εξωτερικών, παρουσία του αρμοδίου υπουργού, Κοτζιά:

«Αυτό το τόσο παρεξηγημένο που έχει λεχθεί από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τα παλαιότερα χρόνια, το οποίο παραμένει όμως εξαιρετικά επίκαιρο σήμερα. Το Ανήκομεν εις την Δύσιν.

Βεβαίως η πολιτική μας, και ιδίως η εξωτερική, είναι πολυδιάστατη. Και πρέπει να είναι πολυδιάστατη για να υπηρετήσουμε το δημόσιο συμφέρον πιο αποτελεσματικά. Θα μείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα μείνουμε στην Ευρωζώνη. Και θα αγωνισθούμε με τους ευρωπαϊκούς λαούς, τους λαούς εκείνους με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, για να βρει η Ευρωπαϊκή Ένωση ξανά τις ρίζες από τις οποίες ξεκίνησε και για τις οποίες ιδρύθηκε. Αυτή τη μάχη θα την δώσουμε μέσα στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :