Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ: O ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ
Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος, παραδέχθηκε ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έγιναν με πολιτικές εντολές από την προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.


Κατά την τοποθέτησή του σχετικά με τις διαμαρτυρίες της Ελληνικής Αυγής για την στάση του προεδρείου, κατήγγειλε ότι από πλευράς του Δήμου, στην ουσία συνεχίζονται οι αντισυνταγματικές πρακτικές της συγκυβέρνησης ΝΔ -ΠΑΣΟΚ, που εν μία νυκτί χωρίς επαρκή δικαιολόγηση μπούκαρε στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και τους έκλεισε στην φυλακή χωρίς καμία νομική τεκμηρίωση.


«… μέσα σε μία νύχτα, ξαφνικά μπούκαραν στα σπίτια στελεχών της και χωρίς την επαρκή δικαιολόγηση, για τα μάτια της κοινής γνώμης, αλλά και χωρίς την επαρκή νομική τεκμηρίωση, από ότι φάνηκε εκ των υστέρων, ξαφνικά βρέθηκαν κάποια στελέχη της στις φυλακές..», είπε χαρακτηριστικά.


Η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, που έστησε ο Σαμαράς με μια παραδικαστική κλίκα, έχει πλέον αποκαλυφθεί σε όλο το πανελλήνιο και το παραδέχονται δημοσίως ακόμη και τα στελέχη της καταρρέουσας ΝΔ. Σύντομα οι ανυπόστατες κατηγορίες θα καταπέσουν και οι σκευωροί θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :