Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ: “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ – ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ” – ΜΟΝΟ ΣΤΟ “MAKELEIO.GR”

P3


 

Η Επιτροπή Αγώνα κατά του Ισλαμικού Τεμένους, διοργανώνει ομιλία στο Πολεμικό Μουσείο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 ΔΕΥΤΕΡΑ 8η ΙΟΥΝΙΟΥ 18:30 ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ.
ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.
Δευτέρα 8 Ιουνίου / ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ / 18:30μ.μ.
 ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μόντρεαλ Νεκτάριος (Συμπαραστάτης των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα).
Κωνσταντίνος Ρωμανός, Αναπληρωτής Καθηγητής Φιλοσοφίας στο Παν/μιο Αιγαίου.
Μακαριότατος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος των Γ.Ο.Χ (Πατρώου Ημερολογίου) Μακάριος.
Αικατερίνη Παντελίδου, Δικηγόρος & Γεώργιος Χορτάτος, Δικηγόρος.
Αθανάσιος Καψιώτης, Ιστορικός.
Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Ιατρός.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ.
 ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην εμμονή της Πολιτείας για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού στον Ελαιώνα:

α) ΔΙΟΤΙ με την ανέγερση του επιχειρείται η πραγματοποίηση του σχεδίου PHEDORA. Το σχέδιο αυτό εκπονήθηκε το 1970, σε μυστική συνδιάσκεψη της παρανόμου μασονικής λέσχης BELDERBURG, που στοχεύει στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης με πρώτη την Ελλάδα.
β) ΔΙΟΤΙ με την ανέγερση του τζαμιού και τη σύσταση του τεμένους επιχειρείται να παρουσιασθεί διεθνώς η πλαστή εικόνα μιας Ελλάδας που κατοικείται- και κάτω από τα όρια της Ξάνθης – από πολυπληθή ισλαμική μειονότητα. Η σκοπιμότητα αυτή στοχεύει στην κατάργηση του εθνικού Συντάγματος και τη σύσταση ενός νέου εσωτερικού δικαίου, αυτού των μειονοτικών συνταγμάτων.
γ) ΔΙΟΤΙ κάτι τέτοιο θα επιφέρει καίριο πλήγμα τόσο στα ανθρώπινα δικαιώματα όλων μας, όσο και στα εθνικά και διεθνή δικαιώματα της χώρας.
δ) ΔΙΟΤΙ με την πραγμάτωση της ανέγερσης του τζαμιού/τεμένους επιχειρείται η σιωπηρή παύση της νομικής ισχύος της συνθήκης της Λωζάνης και η επαναφορά σε ισχύ της συνθήκης του Βουκουρεστίου, που υποβαθμίζει την Ελλάδα από ανεξάρτητη χώρα σε διοικητική περιφέρεια της Τουρκίας.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Ήδη κλείνει μία και πλέον εικοσαετία που η Πολιτεία, με προκλητική θρασύτητα, επιχειρεί, σε συνεργασία με το Δήμο της Αθήνας, να ανεγείρει το τζαμί/τέμενος πάση θυσία, και μάλιστα με έξοδα του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή όλων των Ελλήνων φορολογουμένων. Την ίδια ώρα που πριν από λίγες ημέρες αποφασίστηκε η διακοπή της αποστολής αεροσκάφους στα Ιεροσόλυμα για την παραλαβή του Αγίου Φωτός λόγω οικονομικής κρίσης, την ίδια εκείνη στιγμή υπερψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο η ανέγερση του τζαμιού/τεμένους, του οποίον το κόστος φθάνει τα 91 εκατομμύρια ευρώ. Η δικαιολογία που προβάλλεται γι’ αυτή την ολοφάνερη αντίφαση είναι η δήθεν υποχρέωση της δημοκρατίας να εξασφαλίζει σε όλους την ανεμπόδιστη άσκηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων. Και αυτό όμως είναι άλλο ένα τεράστιο ψέμα. Οι μουσουλμανικές κοινότητες των λαθρομεταναστών ήδη διαθέτουν στην Αθήνα επισήμως 25 τζαμιά και παρανόμως 1500.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ; Η θέση της Ι. Μ. Αθηνών, δια του εκπροσώπου της Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, είναι ότι το θέμα πρέπει να θεωρείται τετελεσμένο, αφού ο προκάτοχος του Αρχιεπ. κ.κ. Χριστόδουλος έχει προσυπογράψει αποδεχόμενος την εν λόγω ανέγερση στον Ελαιώνα.
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΑ; Από τα προηγούμενα, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα. Οι θεσμοί της Πολιτείας, της Εκκλησίας και του Δήμου έχουν καταληφθεί από ανθρώπους με αλλότρια και εχθρικά συμφέροντα προς τα συμφέροντα του λαού μας. Μένει σε εμάς να αποφασίσουμε αν θα αφεθούμε στη μοίρα που προδιέγραψαν για εμάς και τον τόπο μας οι γνωστοί πάντοτε και μη εξαιρετέοι ανθέλληνες Κίσσινγκερ, Ρόθτσιλντ, Ροκφέλλερ και η παρέα τους -δηλαδή το θάνατο της φυλής μας – ή αν θα τους ανατρέψουμε τα σχέδια και θα ελευθερώσουμε τον τόπο μας, την Εκκλησίας μας και το λαό μας.
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :