Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΟΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ… (ΒΙΝΤΕΟ)

kasidiaris-570 (1)

Όσον αφορά την φορολόγηση των βουλευτών… Για να μην ξεχνιόμαστε!!!
18 Ιουλ 2013
Παρουσιάζοντας τρία εκκαθαριστικά πολιτών με το ίδιο εισόδημα, ενός μισθωτού, ενός ελεύθερου επαγγελματία και το δικό του ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο ποσό που θα κληθεί να πληρώσει ο καθένας από αυτούς στην εφορία, λέγοντας:
«Ο μισθωτός θα πληρώσει 9.000 ευρώ φόρο. Ο ελεύθερος επαγγελματίας με ατομική επιχείρηση θα πληρώσει πάνω από 20.000 ευρώ φόρο. Ο βουλευτής πόσο θα πληρώσει κύριε υπουργέ; Γνωρίζετε τον αριθμό; Θα πληρώσει 2.000. Αυτό είναι απάτη και κλοπή. Αυτό είναι κυριολεκτικά ένα αίσχος. Όταν βγαίνει ο κόσμος έξω και βλέπει βουλευτές και φωνάζει “κλέφτες, κλέφτες” εδώ τον δικαιώνετε απόλυτα και για να μην βγει κανένας καραγκιόζης όπως είχαν βγει κάτι νεοδημοκράτες την άλλη φορά που είχαμε αποκαλύψει το σκάνδαλο με τους παχυλούς βουλευτικούς μισθούς να μας αμφισβητήσει, καταθέτω εδώ στα πρακτικά, τα στοιχεία είναι από το Taxisnet και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβητήσεως.

Και για να το αναλύσω κιόλας έχω εδώ το δικό μου εκκαθαριστικό από τις 47.000 έσοδα το εξάμηνο φορολογούνται μόνο τα 16.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα 31.000 είναι εντελώς αφορολόγητα. Και τι απάτη έχει κάνει εδώ πέρα ο νομοθέτης. Μιλάει για επιτροπές, έξοδα ενοικίου, επιδόματα κίνησης και για αστειότητες τα οποία δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :