Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

MAKEΛΕΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “Makeleio.gr”)

gia eksfwygloogos

Θα ξεσπάσει άγριος πόλεμος… Αυτοί δεν αστειεύονται…. θα γίνει της κολάσεως…. κι όλα αυτά; Έξω από τα σπίτια μας! Ένας πόλεμος που οι Έλληνες δεν τον προκάλεσαν και δεν τον ήθελαν ποτέ! Τι κάνουμε από εδώ και στο εξής; Πώς να προστατευτούμε; Τι θα γίνει με τα παιδιά μας; Πώς να υπάρξει ασφάλεια στη χώρα μας με όλα αυτά που συμβαίνουν με τους λαθρομετανάστες; Ανεξέλεγκτη η κατάσταση….
hit2
Νύχτα τρόμου στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας – Φόβους ότι θα υπάρξουν νεκροί αν δεν αδειάσει το λιμάνι εκφράζουν αστυνομικοί και άντρες του λιμενικού σύμφωνα με σχετικό ρεπόρταζ μεγάλου ειδησιογραφικού πόρταλ. .
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις ανάμεσα σε Σύρους πρόσφυγες και Αφγανούς μετανάστες με τις αστυνομικές δυνάμεις εντελώς και για ώρα απούσες. Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 22:00 από την πύλη Ε2 και στη συνέχεια επεκτάθηκαν στην πύλη Ε1.
Σύμφωνα με αστυνομικές και λιμενικές πηγές, αλλά και με βάση μαρτυρίες προσφύγων, όλα άρχισαν στην πύλη Ε1 όταν Αφγανοί επιτέθηκαν σε γυναίκα από τη Συρία, άγνωστο με ποιες προθέσεις. Οι οικείοι της έτρεξαν να την υπερασπιστούν και τα πράγματα δεν άργησαν να βγουν εκτός ελέγχου.
Άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας, χωρισμένα σε δύο αντιμαχόμενες ομάδες Σύρων και Αφγανών επιδόθηκαν σε έναν πετροπόλεμο χωρίς τέλος. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν ήταν ενδεικτικές της έντασης και της βίας που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια των συγκρούσεων.
Επί περίπου τρεις ώρες εκατοντάδες άτομα συνεπλέκοντο με ρόπαλα, πέτρες, σίδερα και οτιδήποτε υλικό, που θα μπορούσε να αποτελέσει όπλο στα χέρια τους. Από τη μανία των νεαρών δε γλίτωσαν ούτε οι μικροί φοίνικες, που βρίσκονται στα παρτέρια του λιμανιού. Τους έσπασαν και κραδαίνοντάς τους στα χέρια εν είδει ροπάλου επιτίθεντο εναντίον της άλλης πλευράς. Και μέσα σε αυτό το πεδίο μάχης έντρομοι οι γονείς με τα παιδιά τους στα χέρια προσπαθούσαν να βγουν έξω από την “εμπόλεμη ζώνη”, τρέχοντας να σωθούν.

Όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που ελάχιστοι άνδρες της αστυνομίας και του λιμενικού, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους 30 και για τις δύο πύλες, προσπαθούσαν να επιβληθούν στο μανιασμένο πλήθος, κάνοντας εμφανή για ακόμη μια φορά την παντελή απουσία των Αρχών και την πλήρη έλλειψη συντονισμού. Μέχρι να φτάσουν στον Πειραιά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πάνω από επτά άτομα τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σοβαρά στο κεφάλι, που μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…
travma travmatias
travma1 travma2
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 31/3/2016 00:025
Σοβαρά επεισόδια… Τελικά, μετά από αρκετή ώρα έφθασαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.Στην αρχή αναπτύχθηκαν περιμετρικά του χώρου όπου ήταν σε εξέλιξη οι συγκρούσεις και στη συνέχεια πλησίασαν προκειμένου να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές.
Αφγανοί πείραξαν μια Σύρια και ξέσπασαν ταραχές στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα ακολούθησε πετροπόλεμος με πρώτο απολογισμό τέσσερις τραυματίες. Μία γυναίκα μάλιστα μεταφέρθηκε με ταξί σε νοσοκομεία, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Αυτό που όλοι φοβόντουσαν έγινε. Αφγανοί πείραξαν μια Σύρια και ξέσπασαν ταραχές στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα ακολούθησε πετροπόλεμος με πρώτο απολογισμό τέσσερις τραυματίες.
Βγήκαν τα μαχαίρια στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ λαθρομεταναστών και πιο συγκεκριμένα στην Πύλη Ε2.
Σύριοι και Αφγανοι τσακώθηκαν μεταξύ τους , έπαιξαν ξύλο, έβγαλαν μαχαίρια και ένας τραυματίστηκε.
Εντύπωση προκαλεί η απουσία της ΕΛ.ΑΣ.
Ερχονται τα χειρότερα…
ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τους 5.800 φθάνουν πλέον οι ΛΑΘΡΟμετανάστες που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά, η μετακίνηση των οποίων προς τα κέντρα φιλοξενίας, φαίνεται ότι θα καθυστερήσει εκ νέου.
Παρά το γεγονός ότι σε χθεσινή έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας είχε αποφασισθεί η διανομή από σήμερα ενημερωτικών φυλλαδίων προς τους ΛΑΘΡΟ μετανάστες με τα οποία θα εξηγούσαν για ποιο λόγο θα έπρεπε να μετακινηθούν στα κέντρα φιλοξενίας με τη βοήθεια μεταφραστών, κάτι τέτοιο δεν έγινε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιπλέον χώρος που είχε αποφασιστεί να δοθεί στον Ελαιώνα ακόμα δεν είναι έτοιμος όπως και αυτός της Κυλλήνης χωρητικότητας 1300 ατόμων.
Αύριο το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσουν δύο πλοία ωστόσο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν θα μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες
f2f3f4f5

ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ
z1z2z3z4Πρώτη δημοσίευση 00.03

Δεν υπάρχουν σχόλια :