Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ. ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΑΦΓΑΝΩΝ. ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΡΙΑ. ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ “ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ”. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ

lathraioi-epeisodia2

Αρχίζει να ξεφεύγει η κατάσταση στο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθραίων στο Σχιστό, στο γνωστό hot spot κατά την Ευρωπαική Ένωση και τα εντεταλμένα όργανα της.
Γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής, εκτυλίχθηκαν σοβαρά  επεισόδια στην περιοχή.
Με θυσμένοι Αφγανοι συνεπλακησαν μεταξύ τους με φτυαρια, κοντάρια και ζωστήρες. Τα επεισόδια πήραν έκταση και εξελίχθηκαν σε συμπλοκές.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ειδικά οι Αφγανοί-μερικοί εκ των οποίων υποκρίνονται τους πολιτικούς πρόσφυγες-εξασκούνται όλη την ημέρα στο σπορ της…οινοποσίας αφού πίνουν ασταμάτητα και ανεξέλγκτα μέσα στο στρατόπεδο το οποίο κατασκεύασαν με κόπο οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Από τις συμπλοκές,  ενας απο αυτούς μετέβη στο Θριάσειο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στον Αφγανό που ξεκίνησε τα επεισόδια , ο επικεφαλής του στρατοπέδου φέρεται να του τόνισε σε σκληρή γλώσσα  οτι θα τον αποβάλει απο το στρατόπεδο.
Τοτε-κατά τις ίδιες περιγραφές- ο αλλοδαπός λαθρέποικος,  απειλησε τον αντισυνταγματαρχη και του είπε πως “εαν με διώξεις θα βάλω την συμμορια μου που εχω και θα σε σφαξω  και θα στο καψω το στρατόπεδο”. Μιλάμε δηλαδήγια μια εξελισσόμενη και επικίνδυνη Καμόρα με δυσάρεστη συνέχεια.
Ο Αφγανός συνελήφθη για απειλή μετα απο μηνυση του αντισυνταγματαρχη των Ε.Δ και οδηγήθηκε στο Α.Τ Περάματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :