Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

“ΝΤΟΥ” ΑΠΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ KAI ΛΑΕ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ.”ΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ;”

lae1

Βρίσκονται μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου Hilton και την έχουν μπλοκάρει-«Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει», φώναζαν
Έπειτα από την κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα, η Λαϊκή Ενότητα αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί σήμερα, έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εκπροσώπων των δανειστών.
Λίγο μετά τις 5 κ 30 το απόγευμα της Πέμπτης έφτασαν έξω από το ξενοδοχείο περίπου 80 μέλη της ΛΑΕ, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Στάθης Λεουτσάκος, η Ραχήλ Μακρή και ο Δημήτρης Στρατούλης, οι οποίοι και μπλόκαραν την είσοδο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Στρατούλης επιχείρησε να μπει μέσα στο Χίλτον, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την έλευση του κουαρτέτου στην Αθήνα, ωστόσο, εμποδίστηκε από τους φρουρούς του ξενοδοχείου.
lae2
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Δ. Στρατούλης επιχείρησε να μπει μέσα στο ξενοδοχείο αλλά δεν του επετράπη η είσοδος.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, οι κύριοι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης, οι οποίοι είχαν ραντεβού με το κουαρτέτο στις 17.30, αναγκάστηκαν να μπουν από το γκαράζ του Χίλτον, για να αποφύγουν τους διαδηλωτές.
Τα συνθήματα που φώναζαν οι πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα, που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι: «Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει» και «Μαξίμου και Βρυξέλλες ακούστε το καλά, δεν κάνουμε θυσίες για τα αφεντικά».
«Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε», ήταν ακόμη ένα από τα συνθήματα που φώναξαν τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας έξω από το Χίλτον.
Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συζήτηση για τα δημοσιονομικά και το φορολογικό, ενώ θα ακολουθήσει «σκληρή» συζήτηση για το αγροτικό.
Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν το γνωστό σύνθημα: «Μια νύχτα μαγική… να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα πρωτομπει».
Η διαδήλωσε διήρκεσε μέχρι τις 6.30 το απόγευμα
lae4lae5lae6lae7
lae3
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ «Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, έξω από το ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ, στην Αθήνα, όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις των αρμόδιων υπουργών με το «κουαρτέτο», με κεντρικό σύνθημα: «Quarteto Go Home – Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση»».

πρωτη ενημέρωση 17:47
Μετά την κατάληψη των γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα από μέλη της Λαϊκής Ενότητας, τώρα περίπου 100 άτομα ανάμεσά τους και οι πρώην βουλευτές, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Δημήτρης Στρατούλης, έφτασαν στο ξενοδοχείο Hilton και μπλόκαραν την είσοδο του ξενοδοχείου.
Με αυτό τον τρόπο η Λαϊκή Ενότητα επιθυμεί να διαμαρτυρηθεί για τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με το κουαρτέτο, τα μέλη του οποίου διαμένουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :