Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ… ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΝ ΨΑΡΩΝ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

turkishnavy_0__article

Τουρκικό ωκεανογραφικό συνοδεία πολεμικών πλοίων παραβιάζει την ελληνική υφαλοκρηπίδα ανοιχτά των Ψαρών! 
“Aμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για το λεγόμενο «προσφυγικό» η τουρκία εξέδωσε άλλη μια ΝΑVTEX, την υπ’ αριθμ. 226/16, με την οποία στέλνει το υδρογραφικό-ωκεανογραφικό πλοίο ÇESME (Α-599) για έρευνες από 21 Μαρτίου έως 8 Απριλίου 2016 στο Κεντρικό Αιγαίο δεσμεύοντας περιοχή που βρίσκεται εντός των μονίμων πεδίων βολής ΨΑΘΟΥΡΑΣ και ΑΝΔΡΟΥ της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Μόνο που τώρα δεν έμεινε στα λόγια αλλά προχώρησε σε πράξεις και μαζί με το Τσεσμέ έστειλε και την φρεγάτα του τουρκικού Ναυτικού Gaziantep σε μια ολοφάνερη επιθετική ενέργεια κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας!
Όλα αυτά, βεβαίως, συμβαίνουν κάτω από το… άγρυπνο βλέμμα του ΝΑΤΟ, το οποίο έχει καταλάβει με την άδεια της κυβέρνησης (και όχι της Βουλής, όπως προβλέπει το Σύνταγμα) το κεντρικό Αιγαίο. Η παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας και του διεθνούς δικαίου γίνεται δίπλα ακριβώς στη ναυαρχίδα της νατοϊκής αποστολής και ο οργανισμός δεν λέει λέξη.

Άδικο, όμως, να κατηγορούμε μονάχα τους νατοϊκούς, οι οποίοι διαχρονικά χάιδευαν την τουρκία και συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις στιγμές δυστυχίας του Ελληνισμού. Πρώτιστα η ευθύνη πέφτει στους κυβερνώντες, οι οποίοι επίσης συναινούν δια της σιωπής τους σε αυτή την πρωτοφανή επιθετική ενέργεια εκ μέρους της τουρκίας” καταγγέλει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της..
navtex_226

Δεν υπάρχουν σχόλια :