Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΜΑΡΟΚΙΝΟ! ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΔΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ! ΧΩΡΙΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

sakos

“Πριν από λίγες ημέρες Μαροκινός επιτέθηκε σε τραυματιοφορέα του Νοσοκομείου Κιλκίς , (Ι.Ι.)στο οποίο εδώ και τρεις μήνες δεν υπάρχει καμία σεκιούριτι για την φύλαξή του.
Τώρα πλέον άρχισαν ¨τα όργανα¨ που πριν από μήνες είχαμε επιστήσει την προσοχή, αλλά κανένας δεν μας άκουγε.
Περιμένουμε τα αντανακλαστικα της πολιτείας (;)” καταγγέλει το kilkiswebtv.blogspot.gr
Το “Μakeleio.gr” έψαξε το θέμα και μας μετέφεραν ότι ισχύει στο 100%.
ΔΕΙΤΕ τι μας είπε κάτοικος της περιοχής και φίλος του τραυματιοφορέα που δέχτηκε την επίθεση

” O τραυματιοφορέας είναι φίλος μου. Του μαύρισε το χέρι με μπουνικά και το πόδι με κλωτσιά! Δεν έχει σεκιούριτι το νοσοκομείο. Είμαστε στο έλεος του ΘΕΟΥ! Είχε έρθει ο υπουργός Ξανθός εδώ πριν λίγες μέρες και του είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και το σωματείο εργαζομένων και οι γιατροί. Το μόνο που είπε ήταν ότι “δεν έχουμε λεφτά”. Γίνεται χαμός εδώ. Το έχουν ρημάξει οι λαθρομετανάστες το νοσοκομείο μας! Συνέχεια επιτίθενται στα κορίτσια και στους τραυματιοφορείς. Απειλείται η ζωή μας! Γίνεται ο κακός ΧΑΜΟΣ! Δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά! Θα μας σφάξουν όλους!  ”
Η πολιτεία αλήθεια τι κάνει;  Ο υπουργός θα πάρει θέση γι αυτο το περιστατικό; Τι θα γίνει με το νοσοκομείο Κιλκίς που έχει ρημάξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια :