Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ! ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ “ΑΝΤΙΦΑ” ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”! (ΒΙΝΤΕΟ)

wagenburg_michaelki_140127a-1024x576

Αριστεροί «αντίφα» αρνούνται να παραδώσουν τον υπό κατάληψη χώρο που μένουν για να μείνουν μέσα «πρόσφυγες»! (video)
Άλλη μία απόδειξη της υποκρισίας που είναι συνώνυμο της αριστεράς σε κάθε της μορφή. ​Από την κοινοβουλευτική / κυβερνητική, έως την εξωκοινοβουλευτική / «εξτρεμιστική».
Υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες, αυτοί οι αριστεροί στο Βερολίνο θα βρίσκονταν έξω από αυτό τον χώρο και θα διαμαρτύρονταν για λογαριασμό των μεταναστών, διακηρύσσοντας ότι οι μετανάστες έχουν «δικαίωμα διαμονής και φροντίδας» εις βάρος του Γερμανού φορολογούμενου και θα κατήγγειλαν όποιον αντιδρούσε ως «φασίστα» και «ρατσιστή». Και θα έριχναν ίσως και μερικές μολότοφ στους αστυνομικούς.

Αλλά όχι αυτή τη φορά. Βλέπετε, ο χώρος που έχει προγραμματιστεί να γίνει «κέντρο ασύλου», τελεί υπό κατάληψη μιας ομάδας αναρχικών-‘αντίφα’. Και τώρα διαδηλώνουν μπροστά από το δημαρχείο με το σύνθημα της «Όχι στην αυλή μου!» ζητώντας να μην παραδοθεί ο αγαπημένος τους χώρος στους «ταξικούς αδελφούς».
Δείτε το βίντεο (Russia Today) :
 Λέει το βίντεο: Οι πρόσφυγες δεν είναι τόσο ευπρόσδεκτοι (Refugees not so welcome). Κανονικά οι αριστεροί είναι στην πρώτη γραμμή στη Γερμανία, όταν πρόκειται για διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των «προσφύγων». Εδώ στο Kiefholzstrasse στο Berlin-Neukölln τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Το ακίνητο που μπορείτε να δείτε εδώ στο παρασκήνιο έχει καταληφθεί από τους «Αριστερούς-Εναλλακτικούς» του Wagenburg, χωρίς φυσικά κάποιο συμβόλαιο και τώρα πλέον πρέπει να εκκενωθεί για να δημιουργηθεί χώρος για νέα καταλύματα ασύλου.
Το ακίνητο είναι έκτασης 8000 τετραγωνικών μέτρων, και ζουν σε αυτό είκοσι κάτοικοι με το όνομα “Schwarzer Kanal” (Μαύρο Κανάλι). Στους ένοικους, όμως, δεν αρέσουν καθόλου αυτά τα σχέδια και την Τετάρτη διαδήλωσαν μπροστά από το δημαρχείο του Neukölln εναντίον αυτής της εκκένωσης. Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι ότι αυτό αποτελεί πρόσχημα για να εκκενωθεί το κτίριο. Η δήμαρχος του Neukölln εξακολουθεί να ελπίζει για μια ειρηνική λύση.
ΚΟ: Να σημειώσουμε ότι “Der Schwarze Kanal” ήταν μια σειρά από πολιτικές εκπομπές προπαγάνδας που μετέδιδε σε εβδομαδιαία βάση μεταξύ 1960 και 1989 η τηλεόραση της Ανατολικής Γερμανίας! Επίσης σύμφωνα με την wikipedia, ο χώρος αυτός, στον οποίον έχουν τοποθετηθεί τροχόσπιτα και βαγόνια, τελεί υπό κατάληψη “queer”, που σημαίνει ομοφυλόφιλων γυναικών (κυρίως).
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :