Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Οι Έλληνες δεν θέλουν να πιστέψουν αυτό που έρχεται


Αυτή τη στιγμή και με γρήγορους ρυθμούς εποικίζεται η Ελλάδα με μουσουλμάνους.


ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΩΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ.

ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΕΙΣΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΓΗ.

ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΥΣΟΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.

ΘΑ ΘΡΗΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΣΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ.Οι Έλληνες, έχοντας να αντιμετωπίσουν το παράλογο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που τους εξαφανίζει το εισόδημα και ξεσηκωμένοι κατά του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης είχαν το νου τους αλλού, αλλά τώρα πλέον αρχίζουν να κοιτάνε προς τις ορδές των μουσουλμανικών πληθυσμών που εισρέουν σαν τσουνάμι στη χώρα και κατακλύζουν πόλεις και χωριά.


Στην κυβέρνηση, οι περισσοτεροι, όντες ιδεολογικά προσκείμενοι στην εισροή αλλοδαπών στη χώρα, καθώς και στην πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας, δεν φαίνονται να χαλιούνται και τόσο.
Στη Νέα Δημοκρατία, αγρόν αγοράζουν και κοιτάνε σφυρίζοντας αδιάφορα, νομίζεις και το πρόβλημα υπάρχει σε κάποια γειτονική χώρα.


Οι Ευρωπαίοι απλά δεν νοιάζονται. Ποτέ δεν μας χώνευαν.


Οι Τούρκοι βλέπουν το παλιό τους σχέδιο να γίνεται πραγματικότητα και η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα να γίνεται επιτέλους η καταστροφή της με την κατάλληλη κυβέρνηση στο τιμόνι να «καλοδέχεται τους μουσουλμάνους».


Είχαν πει οι Τούρκοι πριν είκοσι χρόνια, ότι δεν θα κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους για να κατακτήσουν την Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι Τούρκοι από αυτούς που μπαίνουν, όχι για να φύγουν, αλλά για να μείνουν.


Το λιγότερο που θα συμβεί είναι να χάσουμε τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και το χειρότερο δεν μπορεί καν να το φανταστεί κανείς, με τους μουσουλμάνους τους οποίους δεν μπορούμε ούτε να θρέψουμε, ούτε να περιθάλψουμε, όταν αρχίσουν να ξεσηκώνονται ταυτόχρονα παντού, με ένα απλό SMS, στα πανάκριβα i phone τα οποία παραδόξως όλοι σχεδόν έχουν και τους αριθμούς των οποίων σίγουρα έχει η CIA και η Τουρκία.


Αλήθεια αναρωτήθηκε κανείς πως λειτουργούν ακόμη αυτά τα τηλέφωνα που είχαν λογαριασμούς στην Συρία και το Ιράκ;;;;

Έκαναν οι παράνομοι μετανάτες αίτηση περιαγωγής για λειτουργία στο εξωτερικό;;;
Ποιός και που πληρώνει το λογαριασμό τους;;;;

Μήπως τους προμηθεύουν οι Τούρκοι με κάρτες για να μπορούν να τους ξεσηκώσουν όταν η στιγμή είναι κατάλληλη;;;;

Πιαστήκαμε σαν λαός στον ύπνο, θεωρώντας αυτονόητη την ύπαρξη της χώρας μας και έχοντας λάθος ανθρώπους στο τιμόνι.


Έρχεται η ώρα ο «σοφός» λαός να κάνει ταμείο και να βρεθεί αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των αποφάσεών του.


Στο κάτω κάτω, η λαϊκή «σοφία» λέει: όπως έστρωσες. έτσι θα κοιμηθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :