Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ… ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!



2141967
Όπως είναι γνωστό, εχθές η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» δημοσίευσε μια έρευνα, η οποία αποκαλύπτει πως ένα πολύ σημαντικό ποσοστό Ελλήνων (ακόμα και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ!!!) θεωρεί πως τα πράγματα ήταν καλύτερα από σήμερα, επί 21ης Απριλίου. Βέβαια, αυτό είναι κοινό μυστικό, που όμως δε συμφέρει να αποκαλύπτεται στο κοινό, γιατί ξεθαρρεύουν κι άλλοι. Είναι, λοιπόν, απίστευτο κι όμως αληθινό, το ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, σε ρόλο… κήνσορα της δημοκρατίας, εξέδωσε ανακοίνωση κατά της (αριστερότερης της αριστεράς) «Ελευθεροτυπίας», την οποία κατηγορεί για… «αναδρομική επιείκεια» προς την 21η Απριλίου και άλλα… κοινά δαιμόνια!!!
Ιδού η μνημειώδης ανακοίνωση του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων:
«Είναι ιστορικό λάθος οποιαδήποτε αναδρομική ανοχή ή επιείκεια προς τη δικτατορία και ανόητη, προκλητική και ανίερη οποιαδήποτε σύγκριση της σημερινής οικονομικής κρίσης με το δικτατορικό καθεστώς. Συμβάλλει στον εκφασισμό της κοινωνίας όποιος ανοίγει ανιστόρητες συζητήσεις με δημαγωγικό και υπεραπλουστευτικό τρόπο».
Καμαρώστε τους! Αυτή είναι η… δημοκρατία στην οποία πιστεύουν στο… Βενιζελιστάν. Τα ΜΜΕ να κρύβουν την αλήθεια όταν αυτή δεν συμφέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :