Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΡΩΜΑΪΚΗ ΓΑΛΕΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ



CHINAWORK
Ποιο είναι το κράτος με την πιο μεγάλη καπιταλιστική ανάπτυξη στον κόσμο, που βασίζεται στην άγρια εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού και στην παντελή έλλειψη ακόμα και των στοιχειωδών εργατικών δικαιωμάτων; Η Κίνα, θα απαντήσετε αβίαστα. Και ποιο ελληνικό κόμμα έχει σχέσεις με αυτή τη σύγχρονη ρωμαϊκή γαλέρα; Διαβάστε το παρακάτω μήνυμα, που δημοσιεύεται σε περίοπτη θέση στην επίσημη ιστοσελίδα του «κόμματος του λαού» και θα καταλάβετε:
Χαιρετισμός του ΚΚ Κίνας
Προς
Τον Δημήτρη Κουτσούμπα
Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ
Αθήνα
Αγαπητέ σύντροφε Κουτσούμπα,
Με μεγάλη χαρά μου έμαθα την εκλογή σας ως Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ και σας εκφράζω εκ μέρους του ΚΚ της Κίνας και εμού τα θερμά συγχαρητήρια.
Το ΚΚ Κίνας δίνει μεγάλη έμφαση στις φιλικές σχέσεις με το ΚΚΕ και είναι πρόθυμο να συνεχίσει και να δυναμώσει την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων μας. Πιστεύω ότι με την καθοδήγηση της νέας ΚΕ του ΚΚΕ με τον επικεφαλής της, η παραδοσιακή φιλία μεταξύ των δύο κομμάτων μας σίγουρα θα ενισχυθεί και θα εμβαθύνει παραπέρα.
Wang Jiarui
Αντιπρόεδρος της 12ης Εθνικής Επιτροπής της Κινεζικής Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης – Υπουργός του τμήματος Διεθνών Σχέσεων Της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.
Καταλάβατε τώρα τι περιμένει τους Έλληνες εργαζόμενους έτσι και το υποτιθέμενο κόμμα τους έρθει ποτέ στην εξουσία; Θα δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για ένα κομμάτι ψωμί, κάτω από το βούρδουλα των κομισαρίων! Αυτός είναι ο «σοσιαλιστικός παράδεισος»!
(ΥΓ) 1: Οι αθρόες απολύσεις εργαζομένων (και μάλιστα χωρίς αποζημίωση…) από τον «Ριζοσπάστη», την «Τυποεκδοτική», τον «902» και τις λοιπές επιχειρήσεις του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος, να βασίζονται άραγε στα… κινεζικά πρότυπα;
(ΥΓ) 2: Κάποτε ήταν με την Σοβιετική Ένωση. Τώρα με την Κίνα. Με την Ελλάδα θα είναι ποτέ οι κουκουέδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια :