Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ



kke-katixitiko
Μέχρι τώρα, είχαμε ακούσει για τους δεκάδες (μετά το 1974 ήταν χιλιάδες, αργότερα έγιναν εκατοντάδες…) νεκρούς του «έπους» του Πολυτεχνείου, για τους «βασανισθέντες», «εξορισθέντες» κ.λπ. του καθεστώτος της εφταετίας. Όμως, κανένας δεν είχε πει κουβέντα για ύπαρξη νεκρών την 21η Απριλίου 1967. Κι όμως υπήρξαν! Τους… ανακάλυψε -46 χρόνια μετά- η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ, η οποία έφτιαξε επιστολή «προς τους μαθητές με αφορμή την 21η Απρίλη 1967, ημέρα εγκαθίδρυσης της χούντας», κι όχι μόνο τους ανακάλυψε απλώς, αλλά παραθέτει και τα ονοματεπώνυμά τους, τις ηλικίες τους και τους λόγους για τους οποίους… δολοφονήθηκαν (για μια… μούντζα). Ιδού η… συγκλονιστική αποκάλυψη των… σαϊνιών του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ:
«Το πρωί της 21ης Απρίλη του 1967, το ραδιόφωνο έπαιζε στρατιωτικά εμβατήρια και πληροφορούσε το λαό ότι “λόγω της εκρύθμου καταστάσεως από του μεσονυκτίου ο στρατός ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας”. Τανκς είχαν βγει στους δρόμους της Αθήνας, απαγορεύτηκε να μαζεύονται πάνω από τρεις άνθρωποι σε δημόσιους χώρους! Εκείνη τη μέρα έγιναν χιλιάδες συλλήψεις. Εκείνη τη μέρα σκοτώθηκε ο μαθητής Βασίλης Πεσλής (15 ετών) και η Μαρία Καλαβρού (24 ετών). Ο δολοφόνος αυτής της κοπέλας είπε τα εξής: “Βγάζω το πιστόλι και “μπαμ” πυροβολώ την παλιο… γιατί με μούντζωσε. Καλά της έκανα”…».
Για μια ακόμα φορά, διαπιστώνουμε πως οι κόκκινοι ινστρούχτορες -που παριστάνουν τους καθηγητές- είναι… μανούλες στο παραμύθι. Όμως, οι Έλληνες μαθητές έχουν ξυπνήσει προ πολλού κι έχουν πάψει να είναι χαχόλοι, γι’ αυτό σύντροφοι αφήστε το παραμύθι σας! Δε σας πιστεύει κανένας πλέον!

Δεν υπάρχουν σχόλια :