Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ, ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ



koutsoumpas
Συνέντευξη στον… εαυτό του (στον «Ριζοσπάστη») έδωσε ο νέος Στάλιν της Ελλάδος, Δ. Κουτσούμπας, και πρόβλεψε ότι –σε τρία τέρμινα- η Χρυσή Αυγή θα… συγκυβερνήσει με τα μνημονιακά κόμματα. Να άμα δεν πιστεύεται:
«… Παράλληλα βέβαια έχουν και τις εναλλακτικές τους λύσεις για κυβερνήσεις συνεργασίας με άλλες φτερούγες. Στις φτερούγες θα ενταχθούν – τους αρέσει δεν τους αρέσει σήμερα- όλοι τους, από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μέχρι διάφορα άλλα κόμματα που εμφανίζονται. Δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας. Είναι ο πολιτικός σχεδιασμός της αστικής τάξης. Μην υποτιμούμε την αστική τάξη. Ακόμα και τα εθνικοσοσιαλιστικά μορφώματα θα αξιοποιήσει στα παιχνίδια εξουσίας, αν πρόκειται να κερδίσει χρόνο για την εξασφάλιση της συνέχειας της κυριαρχίας της. Παιχνίδι στην αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού υπέρ του συστήματος παίζουν και οι χρυσαυγίτες υπερασπιστές των δολοφόνων ναζί και της δικτατορίας, που σήμερα κλείνουν 46 χρόνια από την επιβολή της.».
Η… έμμετρη απάντηση του ιστολογίου μας στον νέο… Στάλιν της Ελλάδος:
Όταν ασπρίσει ο κόρακας, το χιόνι σαν μαυρίσει, τότε και η Χρυσή Αυγή με μνημονιακούς θα συγκυβερνήσει!
(ΥΓ): Στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σκοινί, σύντροφε Κουτσούμπα. Το ΚΚΕ κι όχι η Χρυσή Αυγή είναι που έχει συγκυβερνήσει το 1989, αρχικά με τον Μητσοτάκη και εν συνεχεία με Παπανδρέου και Μητσοτάκη μαζί (τότε που έδωσαν στον «γιο του Πέτρου» τα ψηφιακά, με κοινή απόφαση των τριών…). Άστα, λοιπόν, τα σάπια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :